Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska i Evropa ovo nikad neće zaboravit. Za Šarli Ebdo su bila podijeljena mišljenja, ovo je daleko ozbiljnije i prevazilazi sve dosadašnje okvire.
posto je Islamska drzava americko dzubre....Ovo je samo stimaljka dali zbog izbjeglica....nezzz....Svako pametan moze skontat...
Kad je to evropa bombatrdovala sirijski narod?
ja ne znam dokle smo došli kad ima bolesnih umova koji podržavaju ovo........
Ljudi naviknite se na terorizam jer u zadnjih 6 mjeseci došlo je barem 50 000 đihadista koji žele postati mučenici. Miroljubivi islam ne postoji u kuranu, đihad je po muslimanima svet i opravdan način ratovanja. Miroljubivi islam postoji samo tamo gdje su muslimani u manjini i dok su u manjini!
ubiti civila nije borba pa poginiti pri tom nije šehidska akcija,moje misljenje
Capitol Hill DC, tamo su glavni teroristi, tamo tražite organizatore!
Američka politika,sve njihovi plačenici mater im j....
Moje sućut francuskom narodu...
Što nas dubraši promovíšu...idioti zatucani.
Sad ce krenuti nova inkvizicija
Ovo je prava antiteroristička akcija ... kad samo jedan terorista preživi a i on samo da kaže odakle je došao i tko ga je poslao ... ! ! ! Koji će ti kurac smee po zatvorima ...
Gledam i nemogu da vjerujerm utakmica se igra detonacije,pa da napadnu vojne objektee i pokodkaju se pa hajd ovako 120..civila mozda ima i nasih kakve smo sreve.
Kako malouman ovaj narod moze biti.. Nisu muslimani teroristi.Terorizam nema religiju. Terorista moze biti i hriscanin i pravoslavac, Umjesto da se molite za ljude vi ovdje raspravljate kako je muslimanski narod pogan. Sram i stid da vas bude..
Lose je to sve sto se desava,od 100 koji su ubijeni dosta njih su tinejdzeri
Glupa nacijo! -Kako je moguce da obavjestajne agencije i novine automatski znaju ko je napadac!? -ISIS je financiran od strane USA, UK, Francuske i Izraela -Kada ISIS opljacka naftu na bliskom istoku sta mislite kojim zemljama je prodaje -RUSIJA je zato krenula da tuce po ISIS-u jer znaju da je isti paravojna formacija USA -Napadi ISIS-a po EU su pomno isplanirani do strane EU -Kompletan scenario se odvija po sistemu: PROBLEM-REACTION-SOLUTION Zapad napravi problem Zapad čeka pozitivne reakcija naroda koja je glupa stoka Zapad onda daje riješenje na problem koji je sam stvorio Tako uzimaju dio po dio zemlje, ekonomije, infrastrukture, na kraju dio po dio vaše duše koja je prodana pod okriljem straha i terorizma. Pucajte minuse stoko - djeca će vas se odreći kakav im svijet ostavljate!
Pola ovih što komentariše mrzi Islam i muslimane, i jedva čekaju da optuže muslimane za bilo šta što se dešava. Ja se smijem zaklet da iza ovih napada stoje obavještajne državne službe kao i iza svih ostalih napada, npr 11.9. Al ti to jarane glupacima ne možeš obasnit.. Da samo ja kažem jednu ovim glupacima, Islamu ne možete ništa. Islam Allah čuva i tako će biti do sudnjeg dana,, mamu vam vašu mrziteljsku i neprijateljsku
SRednjovjekovne.. :D :D ti si glup
Zabraniti islam u Europi i gradnju džamija. Ugledaj se Europi na Saudijsku Arabiju.
Licemjerni i pokvareni bosnjaci bi se digli na noge da se zabrane dzamije u Europi a to sto se crkve ne smiju graditi u islamskim zemljama im ne smeta. Pizde pokvarene
Haj zabrani :D Iidote jebeni
CNN javlja napadać iz Sirije Sedam dana prije toga ministar sigurnosti Mektić koji 7 godina drži Abu Hamzu iz Sirije u pritvoru TVRDI DA se ISIL ne bi nikada ubacio sa izbjeglicama u EU IZ STRAHA !! Sva sreća da u ovoj zemlji nikad niko u ime svog naroda nije dao ostavku, pa ni MEktić. Bakir gradi Buroj za Sirijske militante i ništa ga nećče spriječiti u tome. NI JEDNA OBAVJEŠTAJNA ORGANIZACIJA NE STAVLJA BAKIRA I BERILA NA CRNU LISTU. Dok ne bud ekasno ko u PArizu !!
Jel se javio Pape sa stadiona?