Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje u blizini tornja se sad ne mozes nakasljati a da ne skrenes paznju osiguranja a ovi izveli silovanje?!
neki dan silovali babu od osamdeset na groblju ,u sred bela dana i u sred sela ova zena se odlucila srest sa arapima,znaci i glupa je i trazi ku... sa strane a ne francuski nema stete ova zemlja se nebori protiv progresivaca ,znaci i drustveno treba da bude prihvatljivo da se francuskinje siluju,jednostavan sled dogadjaja
@vlado654 silovanje ne trazi niko. Silovanje je uzasnije od ubistva. Nazalost desava sirom planete svake 3 minute. Isto tako znamo da silovanje nisu izmislili alzirci! Opusti se malo razboljet ces se od takvog razmisljanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
.......silovanje kao oružje......poznato iz naših ratova.......
Tačno su je namamili u neku zabit, gdje niko ne zalazi, a onda su 'na miru' odradili posao.
Pametan je arkadas Tajip sto zabranjIVA fejsbuk..
stvarno moras biti naivan pa izaci na dajt sa neuropljaninom. svoje zene zabarakadiraju u kuce i pokriju do prodavnice a tudje zovu na dejt preko facebooka.
Nisu se sporazumjeli oko cijene usluge i onda je lafo silovali.kurvanjska posla.
@dervofinnci kako su franzuzi silovali po alziru ovo je manji incident od strane kriminalaca.
ambiciozna neka radodajka ...izabrala top lokaciju za "silovanje" kako bi postala poznata na pocetku svoje kurvanske karijere
potencijalni silovatelj.
moslemani cine 10% populacije francuske, a 70% svih zatvorenika u francuskoj su moslemani.
da su moslemani skloni kriminalu
kakvi egzibicionsti...
francuzi su dobili sta su hteli u svedskoj i francuskoj se pojam silovanja treba ukinut