Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva osoba moraš biti da ismijavaš to što čovjek nema noge??!!!!! Koji ste vi m.o.r.o.n.i, r.e.t.a.r.d.i jedni! Ne razumijete da će vam se to vratiti, kad tad. Baš djeca mogu da vam budu takva.
Ovaj prvo puca pa tek onda pita
Opalio brat trebi tri metka u glavu, SLUCAJNO !
SIHIRI GARANT
erekcija tvrda kao kamen
Bila manekenka za donje rublje. Sada je manekenka za mrtvačke sanduke. huhuhuhu
Ovo je previse zalosno...jos ne mogu da vjerujem.
Šteta....strašan dečko, veliki motivator.
Dobila mala metak za Valentina, al onaj pravi.
Kao prvo mediji navode da je ovo "slučajno" ubistvo ili ti ubistvo iz nehata, mada je potparol policije rekao da ti navodi ne dolaze iz policije...drugo i jos vaznije je da su komsije tu noc cule svadju i galamu iz kuce....a trece ...policija je vec ranije nekoliko puta dolazila u njegovu kucu zbog problema "domace prirode"...on ju je ubio, kakav crni lopov i zabuna.
Zbog cega ovoliki zlonamjerni komentari, sta se to desava u vasim glavama da nemate ljudskosti ne mrvice. Svaka cast roditelji na primjernom odgoju.
dobar je ovo momak,neki dan bio na terminu u FIS-u sa nama zabio par golova
@Zivko Znam ih dobru ko i tvoju mamu !! Sine !!
on je nju iznenadio...Bullet for my Valentine....
sta ti znas smrdo sa pala o "juzno- afrikancima holandskog porijekla"?
Juznoafricki bijelci holandskoga porijekla su smrdovi i supci da ih nema vecih na svijetu. Jedva cekam dan da ih crni rastjeraju a i to ce doci,nece ni Mandela dovijeka da zivi i da ih stiti !!
nisu mu amputirane noge, nego stopala http://alturl.com/n6i6p