Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameru, Ameru... brate... Ti najviše mrziš samog sebe. \"Pakao je ne znati voljeti\" - a ti si izgleda u tome stanju. Što ti smetam, oprosti što postojim. Ako misliš ipak da te nitko ne voli, evo volim te ja samo zato jer si moj brat, jer si stvorenje Božje. Bog te blagoslovio. =) Živio, brate!
Dok narod skavava od gladi vi zidate bogomolje i trosite milione dolara na \"m.r.t.v.e zgrade\" u kojima nema Boga od kada ste Isusa kao r.a.z.b.o.j.n.i.k.a i revolucionara razapeli vi isti svestenici koji i danas podizete hramove i zivite kao bogovi od sirotinjskih jada.. Sutra je Uskrs/Vaskrs...Pomolimo se Bogu da dodje Isus i da opet \'RAZBACA TRGOVACKE STOLOVE\" za kojima vijekovima trguju svestenici sa sirotinjskom k.r.v.lj.u i znojem. Amen 2000 godina vese Sotonske vladavine pod kojom su ucinjeni najstravicniji zlocini u istoriji covjecanstva je proslo. Dolazi kraj vase vladavine uskoro, sa dolaskom Krista koji ce ocistiti bogomolje od sotonizma i skunuti naci-dmona sa Kristovog prijestola... Ovo je zadnji Uskrs koji vi organizujete fariseji i licemjeri...Amen
Isus nije razapet na krizu.
@lazna vjera nije jedina ... sve su lazne ...
kriscani znate li ko je vas BOG http://www.youtube.com/watch?v=a69EKEhhrqA