Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVI SMO IU SVEMU I ISPRED NJIH, A ONI NEK SE MOLE I P E D E R I Š U PO CRKVAMA KAD HOĆE ........ LA LA LA LA LA
@rejs E hajde ga malo poflautaj na Engleskom SLOBODNO(petkom) i na SUNCU(nedjeljom),,, Ja teorije i budalcine...Hahhaaa....
Papa bi im se sigurno pridruzio ali je bio na duznosti...... Dok je budala bit ce i religije, a i papa-na...
vehabije ih rastjerale hahaha cccccccccccc
bravo kolega! samo ostro prema pedercicima! ps:jedna zagonetka za sve:pogledajte dobro kako se na engleskom kazu petak i nedjelja:friday i sunday! sad to povezite sa danima kad muslimani i krscani obavljaju molitve,inace za one koji ne znaju muslimani svoje obrede obavljaju petkom a krscani nedjeljom! ako vam je jasno na sta ciljam,BINGO! razumni ste i na putu ste spasa! a oni koji misle da to nema logike,oni su u zabludi i Bog je htio da ne vide!
ove pedercine fkt nisu normalne ......... sve na strijeljanje
hahahaha papamobil :D Ne mogu se prestati smijeti hahahaha teletabisi...
Sprijecili okupljanje homopapabrace. I jos krscani.Nidje veze.
Al čuj papa u papamobilu haha :D