Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa podrzavam te jer sam i sam tako opredjeljen i mogu ti reci da je dobro
Najbolji papa, ever...
@Kalif Kako znas, je li to bio referendum? Ja koliko znam izabran je od katolika, puno pametnijih od tebe.
zasto dijeca dodu zalizana iz crkve kucama..?pop ih gladio i govorio jelde neces nista reci roditeljima
ovaj papa je veći musliman od dobrog broja muslimana kod nas i u svijetu. ko zna šta musliman znači, shvatit će
Evo Papek kad već voliš humor : Dođe Isus u Zagreb svi ga odmah prepoznaju I padnu na koljena..Dođe u Sarajevo I niko ba ne obraća paźnju. .svi ono idu svojim poslom .Uđe Isus u buregdžinicu I kaže :Na koljena,znaš li ko sam ja!? Prodavač:Bježi mi iz radnje oćera mi mušterije nemoj da te sad vako. .Kad će ti Isus: Pa ja sam Isus,pokloni se! a buregdžinicu će: Hamo ponesi eksere I čekić otkovo se onaj hajvan.
zašto bi Isus tražio da mu se iko klanja? pročitaj malo Novi zavjet pa ćeš vidjeti da to nema smisla
Moli se za manje pedofila u svojim redovima. Povalili ste na desetine hiljada djece i sada se ti moliš za humor. Tačno znaš poredati prioritete
ako se iko bori protiv njih, to je ovaj papa
Hvaljen Isus i Marija
Hvaljen Esed Radeljaš
hvaljen Josip i Jovanka
Zaista, zapadna crkva je nisko pala i izgubila je Boziji blagoslov. Ako covjek u samom vrhu njenom je 'alergican' na ljude, makar ti isti bili i gresnici, sta onda reci za to crkvu? Treba da je alergican na 'grijeh' u covjeku a ne na samoga covjeka, makar on bio i 'ulizica.' Jer svi ljudi su djeca bozija i svi potrebuju spasenja a on, kao duhovni otac, bi trebao ne da se baci kamenom, nego da ukaze na grijeh u njemu i na put spasenja.
@Separatista Nisam ja islamac.
Papa treba prigrliti i voljeti sve ljude, cak i kriminalce, a kamoli ulizice. ..Svatko ima svoje slabosti, ali od njega se puno vise ocekuje nego od ostalih.
bh je humor država
To se zove pravi karakter i vjernik , a ne oni nasi katolici koji sebe nazivaju hrvatima
odjebaus!!!
hahahah papni klasični....povjest ne poznajete svoju a komentirate tuđu...bijedo
Bog ima najboji smisao za humor .. pogledaj nas sve, barem nas u Bosni
...bgm, njogra, dobro se nisi vas izasuo.
Sveti Ćaća!
susjed iz hrvatske na aparatima