Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko ovi imaju svetaca,😂
da je po marku,zna papa sta radi
Ovaj je zakuco posljednji ekser u katoličku crkvu.Još da joj opelo održe.
Sve monoteističke religije su nastale na Bliskom istoku. Smiješno je sad kad se potomci M0ng0la, Mađari, busaju ko biva zaštitnici krščanstva a ostali Evropejci i bogomolje postadoše važnije od onih koje sad c!0nisti ruše, skrnave i oduzimaju. Zapad ima svog Boga, to su pare!
Što si ljubio ruke i cipele Kissingeru, Rottschildu i Rockefelleru ? Jel ima razlog, to su ti šefovi ?
Papa svu trojicu poljupcem posalo na Ahiret :)
Ali im je ljubio ruke i cipele dok su bili živi, to je poenta....
E cuj on proglasio 🤣🤣🤣🤣
Biznis cvate
Gledam mu nešto ovu kapicu, ista kao kod mog komšije što drži pekaru.
Odakle običnom smrtniku pravo da proglasi svetim nešto tako trivijalno kao godina? Vremensko razdoblje koji su ljudi izmislili da bi lakse vrijeme mjerili i organizovali zivot? Kakav je ovo apsurd? 😶
Smrtnici su i boga izmislili, tako da.....
Čuj izmislili.... Čovjek je smrtnik koji kad umre napusti ovozemaljski život, mora negdje ići, tako da svi koji ne vjeruju se bije šta će biti s njima, fok ovi koji znaju, se ne boje baš toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Interesantno je da je krscanstvo porijeklom sa istoka, prostor okupatorskog Izraela i prostor Sirije, ali je "Sveta Stolica" u Rimu.
Mjesavina paganizma i idolatrije
sveti Petar je razapet u Rimu
joj pape tripl dabl