Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oprost i pametovanje kojekakvih popova ili hodza samo treba ljudima kiji sami u sebe nisu sigurni i prosto receno idiotima.
Lajk i oprostim ti grijeh po želji. (dosadnoooo :S)
Joj sta su uradili sa vjere svoje :) da Bog sacuva
Online indulgencija hhh molim prvo uplatite :)
21''Isus im stoga ponovno reče: "Mir vama! Kao što mene posla Otac i ja šaljem vas." 22 To rekavši, dahne u njih i kaže im: "Primite Duha Svetoga. 23 Kojima otpustite grijehe, otpuštaju im se; kojima zadržite, zadržani su im." Iv 20, 21-23
Lijepo je ako sam šta kriv da tražim za to oprosta, ali ako mi oprostiš unaprijed samo češ me navući da to zloupotrijebim.
Dobra im ova vjera. Opijaš se, drogiraš se, spavaš bukvalno s kim stigneš, gdje stigneš i na koji god način stigneš, kradeš, lažeš i radiš sve ono što čovjeka srozava na nivo životinje, a onda ti Papa oprosti. Putem Twittera. Nema dalje.
Hahahahahaahahahahaha papa ne zna da on ne moze oprastat umjesto Boga :D.
kako izgleda kad vladika kacavenda daje oprost?
kacavenda ne daje oprost...on ti ga sprasi :))))))) za oprost su zaduzeni papa i budimir :)))))))
nece meni sigurno. nisam pravoslavac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poznata mi je ta pjesma "Oprosti mi PAPA" (Oliver Dragojević)
zamisli kombinacije....oliver dragojevic 100% srbin,pjeva..oprosti mi papa ahihihihihihhihihhihihihii...jos da je bilo tvitera
ahahahahahahahahahahahaahahahaahahahah........ ovi vatikanci stvarno nisu normalni :))))) u danasnje vrijeme,obrazovanja komunikacija i ostalih cuda oni i dalje mantraju kako je papa licni izaslanik boziji pa gle cuda ima mogucnost da ponudi i oprost gresnima ....jos to nije iz srednjeg vjeka izaslo :)))))))
prastaj...al aj ti meni reci jel ovo normalno i do kad misle ovako.. al ako je neko zasluzio da ga ismijavam ja to uradim da mi je rodjeni brat
meteor je za upisat se od smijeha ali jos je smjesnije da se hriscani ne mogu dogovoriti tko ce cuvati crkvu isusovog groba pa to moraju raditi muslimani :))))))...ej cuvaju hriscansku crkvu od hriscana i to ih hriscani zamolili :)))))....a ovo sa papom necu vise ni da komentarisem :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...oćel' bit' popusta ne e-kuponu?
Morbidno