Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TALIB djelimicno si u pravu, ali samo djelimicno. onaj, drugi, veci dio, ostavi svakom covjeku, neka sam dokuci i odluci. bolje je.
@Amer Iluminati su pokret koji je nastao prije 200tinjak godina,ciji su clanovi ljudi.Satanisti,luciferijani,Jevreji itd,jest to sve sama otpad,ali su ljudska rasa.A reptili ne postoje,to je samo suluda teorija,nekolicine besposlicara!\"Upoznavanje boga u sebi\" je najnovija i najraspostanjenija zabluda trenutno u svijetu koja vodi u propast.Neispravnost te zablude,pokazat ce ti dobro odmjeren metak u celo,i uvidices da ti nisi bog. Nema boga osim All-aha,Gospodara nebesa i Zemlje,Vladara Svetog!On upucuje na pravi put,a ne hasisari teoreticari zavjera sa youtube-a.
Papa je ILUMINAT...On znaci nije COVJEK i sudovi za njega ljudski ne vaze...RELIGIJA JE IZVOR NAJVECEG ZLA NA SVIJETU, INSTITUCIJA KOJA HILJADAMA GODINA PRINOSI LJUDSKE ZRTVEI NA ZRTVENIKE ILUMINATA (REPTILA.)... TEK KADA SAVLADATE STRAH OD BOGA BIT CETE SPOSOBNI DA UPOZNATE BOGA (U SEBI)
primite pozdrave iz Gluhe Bukovice,ovdje taslačimo čim narastu toliko da mogu dohvatiti šteku na vratima
Ovu instituciju treba zatvoriti svaki dan neko se zali da su ga napastovali Svaka druga organizacija bi bila zatvorena zasto ne i ova
ovo je drama svijetska..... a jesu kontali da im niko nista nemoze, imaju 100% dokaze sta su sve djeci radili.....
U IME OCA I SVETOG DUGA . AMIN.
hodze i popovi, najveci lopovi