Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Thats my man :) svaka čast.
Eee moj Franjo, ne možeš ti tražiti koliko oni tebe mogu ignorisati...
Bilo bi zanimljivo kad bi znali iz kojih zemalja su ti najbogatiji, onda bi se lakše naslutilo na koji način su stekli to bogatstvo.
Uputi apel kardinalima, biskupima i svećenicima da prestanu sa pedofilijom.
A hodzama i muftijama i reisima?!?
lijepa priča, volio bih vidjeti šta vatikan radi po tom pitanju...
Sasa upucuje apel papi: Ne smaraj vise sa tim otrcanim frazama. Sidji u podrum i izvadi par poluga zlata i pokazi na svom primjeru kako se pomaze siromasnim i ugrozenim. Do tada, sjedi na brdu zlata, u svome pozlacenom dvorcu i nemoj da vrijedjas inteligenciju svih nas koji se ne lozimo na propagandu, a narocito ne na vatikansku.
Interesantno - Pozadina izgradnje najvećeg sata u svijetu http://www.youtube.com/watch?v=C_F_wzWTHG0
Moderni Robin Hood Veliki čovjek
...nermin je uslišio...5%...
I on je marioneta, samo figura jedna, bogzna samo sto se desava u pozadini u vatikanu... A postavljen je da se zavorave svi skandali koje crkva radi...