Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze to a onda se rukuje i grli politicare koji ubijaju za novac i politicku moci.
Nešto kao povodom njegove posjete BiH da naša 3 političara...😉
Jes papa, dozvoljeno je samo ubijanje u ime novca
@kje nisam rekao da vjerujem, musliman sam praktičar. Samo iznosim činjenice iz Biblije, samo je problem sto to niko ne čita..
@abblle A ti, jesi li ti procitao navedena poglavlja ili samo te dvije recenice ?konkretno, naveo si citat: "I one, neprijatelje moje, koji ne žele da ja vladam njima, dovedite i ubijte ispred mene" Luka 19 27. Gdje u citatu stoji da su ovo Isusove rijeci ?
Ko o čemu .. kurva o poštenju
jest papa,u pravu si i tacno je sve sto zboris.zaboravio si samo dodati da je svako ubistvo sotonisticki cin, i ono napravljeno od strane katolocke crkve i drugih kroz vijekove..ovako ispade samo islamski extremisti sotone.
Ne postoji niti jedan narod koji je u to vrijeme miran bio samim tim ti je glupo poredjenje. Jedina vjera koja trenutno to radi jeste Islam.........
Kad neko govori protiv tvoje zajednice (ovaj put indirektno protiv muslimana) Ako je u krivu onda mu obicno j3bes mater a ako je u pravu to niko nece da priznaja nego ides u njegovu avliji i trazis krizare I pokudajes da izjednacis zlocin. Ja kao musliman ne osjecam tu potrebu jer ne osjecam nikakvu konekciju sa isilom, za mene a i za veliku vecinu islamskih ucenjaka oni I nisu muslimani
Bravo Papa!
E da nisu predci bili silovani, oteti ili forsirani da placaju porez, nebi bilo vjere proroka na Balkanu koji je vjencao djete od sest godina i klao.
"I one, neprijatelje moje, koji ne žele da ja vladam njima, dovedite i ubijte ispred mene" Evanđelje po Luki, 19:27 "A sad", reče on, "ako imate uzmite novac i torbe, a ko nema, prodajte svoj ogrtač i kupite sebi mač" Evanđelje po Luki 22:36 Ne znam zašto se kršćani protive dzihadu, odnosno borbi samoodbrane, kad je i Isa a.s (Isus) to propovijedao.
@abblle Od kada vjerujes u ono sto je napisano u Bibliji?
Sve ovo je prolazno, ovo nam je karta za bolji svijet, ahiret vijecni rahmet da se insallah svome Gospodaru vratimo
He moj papa reci to muslimanima!!!!!!
katolici pobili čitave narode a sad nevinašca, mater vam licimjersku.. a papan može da mi ga dudla stara pedercina ustaska
sve su to pedercine zesce
@GovnoJed to citav svijet zna, i opet im lete. Jes vidio zablude. Hvali Allaha sto si na pravom putu
Dobro je ...nisu vise islamski teroristi nego islamski sotonisti..
Allahu Ekebar! Izvuce kalasnjikov ispod plahte i ratatatatatattatatat po zenama i djeci
Srbi ne vicu Allahu Ekber niti ce aBd
Papa zaboravio krizarske ratove......
kakve veze imaju krizarski ratovi sa teroristima koji dodu i zakolju svestenika u ime boga???? kakve veze imaju krizarski ratovi od prije 1000 godina sa danasnjim muslimanima koji stave bombu na struk i sa jnjom ubiju po 100ine muslimana u iraku, bangladesu ili indoneziji????
@oroboros Zato sto je naziv "Ubijanje u bozije ime je sotonisticki cin" krizari koji su dijelom bili svestenici katolicke crkve su ubijali muslimane zato sto su muslimani i pokusali osvajati njihove zemlje.Koji klali djecu u ime boga.Ista govna ko i ove vehabije isilove .Niti branim jedne niti druge.Nego je hipokriticno govoriti jedno a biti svjestan da je ustanova koju predstavljas cinila isto a cak i gore.Sve to u ime "Boga".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)