Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papa sta ti glumiš nekog mirotvorca svega ti...mašeš sa onog prozora i sta...sve i jedan pop peder do pedera... realnost 007@šta ti pametuješ svega ti...ti kao neki ućen i vjerski ćovjek aaa...pa hajde da se ja i ti nadjemo na kafi pa da vidimo tvoj historijat i tvoje poznavanje historije na balkanu,europi,svijetu itd...pobij moje dokaze i moje znanje iz koje god oblasti želiš...
Sa patrijarhom irinejem trebaš obaviti poseban razgovor. (Namjerno je napisano malim slovima)
Patrijarh Urinej, sa velikim U.
Koji pedokatolički demagog, lažov svoje vrste, a danas će da posjeti grob osnivača cionizma Theodora Herzla, osnivača čija ideologija je dovela do genocida nad Palestincima, zločina i aparthejda, otimanja teritorije od Palestinaca i osnivanjem genocidne države izrael na palestinskoj teritoriji.
Ne umanjujuci krivnju cionista, daleko im kuca, on je radio za svoj narod a mi smo mu to dopustili da to radi preko nasih leđa, drugo je kad ne mozes nista uciniti al su dole bili vecina arapi i opet su to dopustili..
Niko ne zna sta je u cijem srcu, ali cini mi se kao svjetao uzor kako krscanima, tako i ostalima.
Najlakse je bacat' šuplju