Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tata ...ajd, logiciraj...nick...sadašnje vrijeme...simbolika...kontrast...budi profesor langdon...
ako možeš nabaci nešto,ako ne razmišljam dalje......
...e, jebiga sad :))
iskreno, ne kontam ti nik
...k'o što vidiš iz mog nicka :)
commi ne brini se , sve se zna...najbitnije je da do kraja ostaneš dosljedan u ono što vjeruješ..ne mijenjaš mišljenje i stranu...-
@tata ...ja nešto mislim, jedino je ljudski život svet...al', eto, ja sam papak...
oni koji vrijeđaju papu i Svetu Crkvu...u svojoj vjeri ili nevjeri neka žive i dalje, ali jednog dana će se ipak sjetiti svojih riječi ali bog sve prašta-možda
@k. ...nemo' se ljutiš...lik živi za pridjev :)
Kad stalno pišete o religiji neki će i pomisliti da to što oni propagiraju je stvarno istina.
Sumnjam da u Raju ima onih koji su druge zvali 'umno ograničena spodobo'
prpaaaaaaaaaaaa sve je više ateista pa pape i hodze fata panikaaaaaaaa ahahahahahahahahah
''Sva moć dolazi od Boga i što prije shvatimo tu istinu prije ćemo postati dio te moći'' - Nikola Tesla, najveći naučnik svih vremena. Jadna neuka prizemna i nadasve umno ograničena spodobo.
još jedan lafo change
Ma hajde "..." jel za tebe najveća islamska vrijednost sjesti na sedždu, uzeti k.u.r.a.n u ruke i onda dugotrajno filozofirati šta je u skladu sa islamom ?