Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah postajem skizofren kad čujem da rimokatolici nekome daju epitet "braća". Vatikan je uzrok pogroma nad jevrejima stoljetima i znaju jevreji najbolje kako su prošli pod tim "bratstvom". Hriščanstvo je osnovano na temelju gdje je božiji poslanik Isa razapet ka krst uz dragu pomoč jevreja i mislite da če vatikan i hriščanstvo to ikada oprosti? čisto sumnjam. Isto kao što hriščani nikada muslimanima neče/nemogu/nežele oprostiti što su izgubili Jeruzalem jednom i zauvijek, i zato su ga iz osvjete dali jevrejima. Između dva "zla" oni su izabrali klučeve grada Jeruzalema dati jevrejima. A imamo i mi Bošnjaci muslimani vrlo dobro iskustvo tog katoličkog "bratsva", dokle god smo krvarili i davali živote za braču hrvate bili smo "cviječe hrvatskog naroda" a čim smo samo tražili sebe da afirmišemo i naša ljudska prava preko noči smo postali: "Alijini otmetnici, balije, fundamentalisti itd itd". Pouka? Čim te katolik leti i hoče da zagrli i viče "brate" - bježi ko od guje, ide neko zlo.
ne znam za ostale krscane, ali vatikanski koncil je objavio da su Isusa razapeli Rimljani sto ima i vece logike posto je tada svu vlast obnasalo rimsko carstvo dok su jevreji bili robovi i nisu mogli takve odluke donositi.
Zejebao si se grdno!!!
jes,braća koja mu ubiše isusa
Možda je mislio "vruća braća"
sad su mu jevreji braca kad trebaju biti brana muslimanima i prva linija odbrane evrope....e vatikanu "ko te nezna skupo bi te platio" :)))))))
a nema vecih zelenasa i kamatara u svijetu od Jevreja, papa izgorio po glavi, zato su mu i natakli ovu kapicu..
njemu su svi "braca"
Najbolje da ih je nazvao neprijateljima, a zna se da vatikan ima jos zlata pravljenih od zidovskih zlatnih zuba iz Ausvica i slicnih logora.
mislim da je greska u nicku,ispravnije bi bilo"zubar Mustafa Pašić"
velikom bracom, kao "big brothers" ili ono, prava braca???