Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa naravno a ne ko neki prave djecu a nemaju im za cipela....5 komada djece, četevore cipele
mi hoćemo tako.....mi što zaradimo nećemo da dijelimo..i ne vidim razlog skim da dijelimo...sa ne radnicima i komunistima ili teroristima...
Bravo papa! Ovime je rekao ono što crkva govori u rukavicama dugo vremena, ne rađate djecu drugima već sebi, pravljenje sirotinje ako nemate što jesti ne koristi nikome!
hahaha,cuj kao zecevi a sege i pape mrtvog :}
Sokicama besplatno doniram spermu...samo direktno ubrizgavanje.
Dajte Kebu.
Vidi kafira jest klempav i ružan xD
ćejfuj odgovorno
Papa, revolucija, puno demistifikacije, novi diskurs. Ali šta ovo znači? De konkretno.
Pa nova poslovna politika. Promijenilo se stanje na globalnom tržištu vjere i nade u život poslije života. Nekad je bilo lakše, tržište bilo razdvojeno, vjerni kupci prenosili navike s koljena na koljeno. Sad se pojavio internet i velika konkurencija na tom tržištu. Ateisti na istoj pijaci prodaju svoje proizvode, zajedno sa drugim vjerama. Svi nude neke ekstra popuste i postprodajne usluge. Na primjer, kupite kilo katoličanstva i imate dvije godine garanciju na čistoću od grijeha. Ili kupite kilo pravoslavlja još danas za samo 99,99 i imate pravo ulaza u raj na sporedna vrata bez dodatnih provjera. Ili kupite kilo islama, a za svaki naredni kilogram dobijate 200 grama taze sadake gratis. Za svaki kupljeni kilogram ateizma dobijete set noževa i super spužvu. I moraš ponuditi najbolje uslove svojim mušterijama, jer je konkurencija na pijaci jaka, najmanja greška i otmu ti drugi kupca. Eto to ti znači novi diskurs, revolucija i slično.
Mehmede, čudno ime za savjetnika Svete stolice :) Ekumenizam, tooo! Ali to nije sve, ako nazovete odmah (tj.bilo kad) dobićete gratis ovu multifunkcionalnu četku, šta zamisliš, ona očisti. Sad ti zamisli kez mlade domaćice iz USA-a (ne nužno) i naku četku. Wow, to je promijenilo moj život...truć, bla.. .Ama Mehmede, kasno, bar u zoni u kojoj ja živim, mada bih rado još o ovim stilskim figurama. Profit, marketing, manipulacija i ostalo. Drugom prilikom, ako je bude.
Ovaj papa isto Jerry Seinfeld. Ja nisam cuo ni jednu njegovu izjavu, a da nije bila pomalo šeretska.
...očito je pomalo nekonvencionalne naravi za sveštenika...na to malo prefinjenog pi-ara..i sve sjajno fercera :)
pa to ti je. mene vise podsjeca na tipičnog politicara nego na svestenika, ako malo analiziras njegov kompletni javni nastup, izjave i slično. za razliku od prethodnog koji je bio (ili pokušavao da bude) autoritativni, strogi dedo, do Vojtile koji je bio dobričak, na ranu ga privit, koteošamariokrenimudrugiobraz strategija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
samo vi forsirajte "odgovorno roditeljstvo" a mi cemo kao i do sada, pa da vidimo ko ce biti manjina u Evropi za 30 godina!
muslimani nisu budale, vjeruj mi...
na zidu moje škole,između ostalog, nekad je pisalo :"ako je abortus ubistvo, dr.kanje je genocid"
Izgleda da je to pisalo na svakoj skoli na balkanu...
Trebaju sve vjere da pokrenu i podu sa educiranjem svih ljudi na planeti jer populacija je vec dosla do granice nivoa onoga cega nasa planeta moze da primi...
Ne bi trebali kao ..zečevi ..nego ..kao ježevi..oprezno..oprezno :)))
Nisu katolici muslimani pa da prave bjedu razmnozavanjem
...aaa..khm?
...baška što uvrijedi slatke male zeke...
...arese, očekivano :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)