Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi sistem dalje egzistirao, moraju se se voditi ratovi, kako što su to velike imperije u prošlosti to oduvijek činile. Kako je treći svjetski rat nemoguć, to se izlaz traži u regionalnim ratovima Papa Franziskus
jel pedofilija prijetnja za ljudsku vrstu?
@NezavisnoSvoj ,,,, ne bi mu trebalo toliko osiguranje da nema gamadi koja se međusobno istrebljuje pa i sve ono što je Božje želi uništiti...koliko poštenja pokazujete prema tuđim svetinjama, toliko vrijedi i vaša religija zasijana na smrću, mržnji...e da, i pedofiliji i drugim nastranostima
Pope, na pravom mjestu zboriš ali si zakasnio. Kijametski dan je već na vratima. Nego se probaj ubaciti u Nojevu arku dok još možeš.
Prije na clancima o Papi stotine komenatara podrske i izljeva ljubavi, od onog trenutka kad se poceo sprdati sa Medjunozjem, skutori k'o uvrijedjena mlada uopce ne komentarisu vise hahahaha :))) Sta kaze Papa, "ne moze se sa Marijom praviti termin u koliko sati ce se pojaviti" :)))
e moj papa mi smo ljudi paraziti sve satrasmo pusa nam negine u skorijoj buducnosti
papa svijete,, nikako da se rastanemo,, ja masem vec vijekovima papa...
ahihihihihihihihihi http://www.rtvbn.com/359488/Dodik-rekao-Zlato-cu-pokloniti-unuku
ebo ti dodik termu cetnicku.mislis da si nesto bolji od dodika?dodik nije bar klao i ubijao toko 90 tih,smradu genocidaski.
yebo tebi krmak ćerku i sestru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)