Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretan imendan dobri naš Papa!
Papu Franju za predsjednika!
PUCA mi rinaka sta oni trebaju da rade,
papa super si...cak i iznenađujece odlican ...pa se cuvaj da te nesmaknu..dusmani!!;)
Papa....pravednik
Ako neće vjernici,tko će suosjećati sa siromašnima? Milosrđe je odlika vjernika.
Udavice ga biskupi na spavanju. Nisu ni oni vesla sisali da im ovaj dosljak kvari koncepciju staru par hiljada godina. Njima treba neko kao onaj Poljak. Da zari i pali.
...njofra, sad si se zamjerio hrvatskim katoličkim klericima :)
bude li papa ovako nastavio,neko ce ga smaknut,vatikan nije crkva za vjernika vec intitucija za mocnike,nadam se da ce uspjet da vrati vatikan na pravi put,ali tesko ...
Ima dobrih, a i loših iu Hrvata i Srba i Bošnjaka..
tastine, arogancije i pedofila
Koja je razlika između pape i goluba? PA NIJEDNA OBOJICA SERU NA BALKONU :D šalu na stranu, ovo je najbolji papa u historiji čovječanstva
Parker popuši mi .Bog i Hrvati ,samo naprijed sa EU i ostalim ne dati ni blizu,polako gaziti i gaziti.
Bog i Hrvati Brate moj Hrvatski!
o cro,gdje si ujo ujo ti meni
Bar ne bičevaju žene i ne kolju ih..
rhb? Republika Herceg Bosna? Samo sanjaj druže... ;)
Vidi mu izraza lica dok miluje dijete. Humanista pravi, voli djecu kao i svaki drugi katolicki svecenik i svetac. Ovog rhb je milovao fratar redovno zato klice u cast jer upamtio je svecenicko pomilovanje. Dobar coek papa pravo, ne faleci mu zakona zato ga redovno ovdje citamo na klixu. Svaka cast.
Imali sta nova u Gluhoj Bukovici?