Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e amere amere, pa u ovom stoljecu najveca zlodjela protiv covjecanstva pocinise ljudi koji se odricu svake vjere. hitler, staljin, lenjin itd. u svakoj grupi ima losih ljudi, medu onima sto imaju neku religiju i medu onima koji nemaju neku religiju. kad na zemlji ne bi bilo nikakvih religija, jesi li stvarno ubjeden da nece biti ratova? ako jesi, onda je ikakva rasprava s tobom uzaludna
SMIJEŠNA VIJEST...OVOM DEMONU NE TREBA NIKAKV NOVAC...ON SE HRANI DJEČIJOM KRVLJU KAO I SVI NJEHOVI PRETHODNICI.... PROKLETI ILUMINATSKI DEMON... SMIJENILI SU GA ZATO ŠT SVOJE ZVJERSKE OSOBINE VIŠE NISUČIM NIJE MOGAO DA POKRIJE... NA LICU MU SE OČITAVA PAKLENO ZLO I ŽEĐ ZA LJUDSKOM KRVLJU... SOTONA... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
MOLIM TE PAPA USVOJI ME!!!
nije valjda da cemo sad i za papinu penziju brinuti ili komentarisati! ala imzile"
ispravili su papi ali su i dalje nepismeni.
Sjajan naslov
Novinarska nagadjanja i insinuacije. Tko jos vjeruje zutilu?
Papi hahhahaha PAPA,uredite naslov ccc
Papi će primati penziju veća od 6.000 eura? ..Naslov niđe veze''. Koji je ovo indijanac napisao.
...ne treba mu veca u sta ce i ovo potrosit?haha ovo klixovci tepaju Papi.
ČUJ PAPI HAHAHAHA SDA KLIX PA IMA LI MEĐU VAMA IKO PISMEN?
ne kontam naslov.