Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tehnicka gresta tj. talibanski RPG.
Pogledajte dole komentare od X-Efendije i njemu slicnih potencijalnih terorista !! Kad se obori helikopter onda priznaju da su to Islamski borci. A kad se cuje koliko su pobili shiita u Mosulu, muslimana na istoku Sirije ili sad Yazida - eh onda je to Mossad i Amerika. Onda to nisu muslimani. Onda je Propaganda. A znaju oni dobro da to nije ni mossad ni Amerika nego islamski terorizam. Bosanci i Hercegovci distancirajte se od ovih djubradi odbijte da podrzite odsijecanje glava, razapinjanje na krst da se ne bi i nama ovdje jednom razbilo o glavu. Mi vec u BiH trpimo prve zrtve terorista. Policajac iz Bugojna, dvojica bosnjaka neki dan kod Prijedora, onaj samoubica u i Siriji neki dan... devet hrvata je platilo svojim zivotima spontani povratak u srednju Bosnu. Mi smo Evropski, tolerantan narod. Mi zelimo u Evropu da omogucimo sebi i nasoj djeci bolje zivote a neka Bog poslije , kad sve bude gotovo, odluci ko je za Dzennet a ko je za Dzehennem.
Zbog sumnjive slave i tuđih grijeha neka ginu mladi lavovi.
kakav tehnicki kvar, stigla ih je islamska raketa ... Allah je najveci, porazice cafire !
ISLAMSKA RAKETA, AHA, VIDIM DA ISLAM SIRI MIR I RAKETE , JEL TO UREDU JEL TAKO PISE I U KURANU
@hosdaprodemkrozate. Islamska raketa ga sigurno nije stigla, jer takva ne postoji. Kad pominjes casni Kuran,.. Ne pise u Njemu da se netreba braniti. Ili u tvojoj svetoj knjigi stoji drugacije? Zapravo,, ti si izrod
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa barem stavite sliku helikoptera,ja kontam kako je stalo 20 ljudi u MH-6.