Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato se pojas drzi svezan cak i ako cika pilot kaze da je ok biti nevezan ;)
najmrze mi je ono ustajanje kad se sleti a pilot jos nije dao signal, to je tipicno za balkanske putnike
hajmo vristat to ce nam pomoc.. nema veze sto cemo uznemirit i one smirene..
gledas snimke u ukraini kako projektili prolijecu ljudima iznad glava a oni smireni gledaju u nebo... a ovima se tresne avion opca histerija
letio sam na desetine puta (2 puta prekookeanski let) . vriska ne pomaze, samo odmaze smirenim putnicima koji su to vec iskusili... turbulencije su normalna pojava..
Nema veze sa Atlantikom. Blizu obale, moglo se desit na svakom lokalnom letu, ali bitno je da Klix doda malo drame, da mi pomislimo da je tu negdje na pola iznad vode.
bogami gusto
Kad sam sam ne bojim se turbulencije ali kad sam sa faniljiom onda me baš strah, jednom sa njima sam se posteno prepao samo sto su oni bili samnom. Ko nije dozivjeo turbulenciju ne zna sta je strah.
A glupih komentara majko moja...dok se ne nadjes u situaciji dzaba pametujes. 11.500 kilometara si iznad mora i trese te do mjere da kontas da ces se spljostit u okean i tu ti je tapija...i haj budi smiren. Ne kazem da treba panicariti ali sam avion je uzak od sebe,klaustrifobija zavlada a nemas gdje...ko moze biti smiren svaka cast. Ne bih skakao i panicario ali bih se usr'o od straha vjerovatno
Citam dok cekam let. Doduse nije preko Antlantika, ali nije svejdno.
Sretan let i vedro nebo
Usrali se Argentinci ko grlice
Avioni konstrukcijom mogu izdrzati zaista jake vjetrove ,turbulencije su neugodne ,vszno je ostati smiren I svezan ,ali opasnosti po letjelicu su ravne nuli.
Piloti su heroji, svaka cast
Kako je pao na pod ako je imao svezan pojas. Ja sam se turbulencije bojao samo kad sam letio prvi put.
Strahota situacija u kojoj i atesti mole Boga da prezive!