Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li muslimana pilota ? jeli to poziv zabranjen islamskom vjerom ?
Sto mi obrisaste komentar idioti jedni rumeni. Ponavljam, Imate li vi u Sa-X nekog iole inteligentnog da procita vase tekstove prije objave. Ja svaki put moram da odem na CNN.
Ja stvarno ne mislim da je majka priroda planirala ljudima da sjede u alumnijumskoj cijevi na 10 000 metara iznad zemlje koja se krece 900-1000 km na sat brzinom. Ona mozda zatvara oci onima koji se voze po zemlji ili moru ako se uzme u obzir skupoca goriva. Ptice jedino lete, sve ostalo je protuprirodno.
da li nam je i drug Zlaja medju stradalim?
A ti se n a p u š i š moga k u r c a!!! Valjal\' ova?
\"Pilot prije slijetanja nije kontroli letenja prijavio bilo kakav kvar, navodi stanica NDTV. U kontroli letenja tvrde da nisu primjećeni nikakvi problemi sa avionom\" Ova je dobra isto !!
srbi su teroristi. ovaj se zrtvovo dabi ubio 150 muslimana.
\"Putničkim avionom kompanije Air India Express kod aerodroma Mangalore na jugu Indije.\" interesansta konstrukcija recenice :)