Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota, sramota za svakog sehida palestine, niko od njih nije svoj zivot dao da bi bio u UN ccc. dok se palestinci ne opamete i ne budu trazili pomoc od onoga ko oblake pokrece i kisu spusta nema zivota u svetoj zemlji. situacija kao kod nas, ispade ljudi isli u dzihad da bi ovi mogli u EU hahhahhahaha imbecili izdajnicki
Izraelski i cionisticki USA lobby bi jos da ih tare al nemere sinko više. naj...li su sad kad im muslimansko bratstvo na vlast dodje.
hahah PRVI OCM\' i naravno,vrijeme je i bilo ;) cestitam :)