Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jokerx RENATO KAMENCICU CESTITAMO PROVALJEN SI...
onda ispada da je i ausvic bio reultat okolnosti
civili su vama bili meta, a hamas je samo izgovor! nisam cuo da su 50 pripadnika hamasa pokokali, al zato vise stotina civila. apsurd
sto bi ja OVO karindjo ! hehe.
Civilne zrtve su rezultat okolnosti. Da vidimo, tuko zidovska kako ces se nositi s okolnoscu kad dobijes etiketu \"ratnog zlocinca\". specijalni izvjestaci su na terenu i prikupljaju dokaze za medjunarodni sud pravde. Sve 3 stavke protokola 1 zenevske konvencije su prekrsene, izravna povreda medjunarodnog prava. pa da te vidim, majku li ti poremecenu! prikazo!
Vi, ksenofobicni kreteni, nije da opravdavam poslednju akciju Izraela, naprotiv, ali i Jevreji imaju pravo na miran zivot i na svoju drzavu, isto kao i namuceni Palestinci. J..o vas Hitler u paksu hehehe!!!
Uvijek ista prica od ovih lizaca turskih supkova.....
ma nece li Bog dati okolonosti da tebi neko djecu pobije! kravo!
turci, turci, turci...samo ste na riječima jaki. Pa zašto ne idete pomagati braći islamskim teroristima? nagrada vas čeka, to znate - 72 djevice u dženetu. Šta čekate???
i zidovi u ausivicu su zrtve okolnosti, njmeci su se samo borili protiv zdiosvkih terorista
Izraelska gamad, gledaj ti njoj price. Ta se hoce naci ko da je kokne, kratkim postupkom. nek se ona pripazi da se njoj ne dogodi nesto kao \"rezultat okolnosti\". Nevina djeca, bebe, bez ruku i nogu, koliko ce ih ona samo na dusi nositi.
Hitler was right
HEIL DIE SIEGE !!!!!!!! Nase vrijeme ce ponovo doci a onda cete do jednoga da nestanete !!
jevrejske civilne zrtve tokom drugom svjetskom rata rezultat su okolnosti
Tzipi-Ripi