Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nad Palestincima se vrsi etnicko ciscenje od kako znam za sebe,mislim da je krajnje vrijeme da se ti ljudi ostave na miru .
Ovo je simbolični ali ipak veliki korak u stvaranju palestinske države. Sretno Palestinci. Sada su na redu Kurdi, koji imaju povijesno i svako drugo pravo na svoju državu. Koja bi se prostirala na području turskog, iračkog i sirijskog Kurdistana. Podrška i Kurdima.
Braca Palestinci :) FREE PALESTINE
Najlicemjerniji potez UN-a ikad... Nećemo na Izrael ali evo nek' vam se viori zastava pa možda jednog dana...ne kažemo da će biti sigurno, ali možda jednog dana budete oslobođeni od Izraela...
IAko se cesto protivim nazadnoj Palaestinskoj politici,zbog koje stradaju najvise upravo Arapi,ovo mi je jako drago. Sretno PAlestina!
Mogu ZApadu nuditi svije vrijednosti,svoje intelektualce,naucnike,sve ono sto Zidovi godinama rade,a ne samo sjediti,pricati i ratovati,pa oni 50 godina Zidove kamenjem,a Zidovi njih Bombama. Sve to rade Siti Hezbiolaha i HAmasa dole,gdje provociraju Cifute,i strada uvijek obican svijet. To nije odgovorna politika prema vlastitom narodu.
Noze biti,ali sa druge strane pogledaj koliko je Zidova medju najvecim svjetskim naucnicima,i onima od kojih je Amerika imala i te kakve koristi.Njutn,Ajnstajn,Edison itd Arapski svijet nije dao jednog naucnika u zadnjih 600 godina,ako ne i vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)