Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo mi ljudi, rijetko je ko covjek
Fazon je u tome da ismijavas sa ovim programere jedne od najjacih stranica na Balkanu
@Mr.Insane treba ti uvesti sankcije
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
      "Ko uradi koliko je trun dobra, vidjet će ga." (Ez-Zelzele, 7.)
Napunim dusu kad procitam ovako nesto. Drago mi je sto ima ovakvih ljudi zbog kojih mogu reci da se ponosim tim sto mi je vjera Islam.
Ko je covjek, on ce uvijek biti covjek, ko nije nista tu ne vrijedi. Ziv primjer su ovi koji komentarisu ovdje gadosti, eto oni bi garant gledali ljude da umiru kraj njih a nista ne bi uradili.
Da je kojim slucajem situacija bila obrnuta, cionisti bi iskoristili priliku dok su ovi povrijedjeni i leze na podu i pucali im u glavu.
to ti iskustva imas jeli?!!!
@jocker10 Da imam, imas milion videa koji pokazuju na koji se nacin Cionisticko-fasisticki ilegalni naseljenici odnose prema palestincima, a konkretno pucanje u glavu je odlicno dokumentovani slucaj (imas video) kada izraelski vojnik prilazi ranjenom maloljetniku i puca mu u glavu, taj vojnik je kasnije osudjen za "ubistvo iz nehata",a sad se pisu peticije da se oslobodi jer po cio-fasistickoj logici pucati palestincu u glavu nije los cin.
Ovo nećete vidjeti na CNNu ili BBCu!
Trebali su ih pustiti da krepaju
Ovako su Bosnjaci za vrijeme NDH spasavali vlahe i doslovno zaprijetili NDH da ce svim sredstvima braniti komsije vlahe i da se izricito protive njihovoj deportaciji iz bosne i tim cinom zapravo sacuvali i spasili vlahe u BiH...a vidi kakav cin zahvalnosti im pocetkom 90tih iskaza prljava vlahadija... Cast izuzecima kao sto je onaj heroj gospodin Srdzan iAleksic ili kako vec bijese...
Da živimo u normalnom svijetu ovo nebi bila vijest.
Bas fino i fin gest pa bi dobro bilo da se i mnogi cifuti ogledaju u ovoj situaciji
Ja sam bio tamo kao turista, Izrael je uredjenija drzava od mnogih zapadnoevropskih. Stvar medija je sto nikad nece objaviti kad se desi obrnuta situacija. Normalni palestinci i izraelci rade zajedno, palestinci koji nisu clanovi hamasa rade, besplatno studiraju i lijece se u Izraelu. Nisam nikad cuo da je neka izraelsa bolnica odbila besplatno lijeciti palestince...
ovo bi trebalo biti normalno....pomagati u nevolji
taj ce ih merhamet kostati glave. niko to bolje od bosnjaka ne zna bolje.
čifuti su tolika govna, ne bi me čudilo da optuže palestinsku porodicu za uzrok nesreće.
Da Bog da ista porodica sahranila zaklanu svoju djecu
Ljudski jeste i za svake pohvale.
Važno je u zlu sačuvati dobro!