Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene ne treba potcjenjivati, one znaju biti sjajni borci. Pa ISIL-ovce najviše plaši da ih žena ne ubije, jer onda nema đenneta i rajskih hurija, nema izvora bistrih i voća svakojakog, eto zato u Siriji i jesu ostale žene da se bore, dok su muškarci pobjegli u Europu. Palestinke su isto tako čuveni i sjajni borci.
ma hajde palestinci su svugdje u svijetu davno provaljeni.Montiraju oruzje na skole i bolnice pa poslije kukaju.Cuj napala vojnika_svugdje u svijetu je metak za to!Cak i arapi su protiv njihovog ciganluka,Na pitanje o pasosu 64% palestinaca je reklo da bi najradije imali Izraelski pasos,Usput_ 24% stanovnistva Izraela su palestinci i nemaju nikakvih problema!
Hitler, come back! https://www.youtube.com/watch?v=kP-MsXRWlpk
smrt israhellu!!!
Cifut se nije znao odbraniti od zene pa pucao u nju sa M-16 puskom. I oni lafo zele rat sa Irancima? Hahaha
tačno ovako kad čitaš i kad bi čovjek dobio moć da im sudi pa jbt mislim da bih bio gori od Hitlera prema njima...
Sigurno ga gađala kamenom dok se on jadnik sa M-16 u ruci osjećao ugroženo i u opasnosti ... Ne znam kako vama ljudi, al meni ove laži više ne mogu pod kožu stati Fuj!
klix iznosi laži, pokušala ubistvo, vojnik ostao nepovrijeđen, da je zaista pokušala ubistvo ostao bi bez glave j*bem čifute i s*be ista su to govna!!
Hitler, come back! https://www.youtube.com/watch?v=kP-MsXRWlpk
Sa oklopima na obican narod... kukavice najobicnije.
pa dokle ce vise satirat ovaj narod !!!!
Ti ocito ne znaš čitati, kako da vojnik odgovori na pokušaj ubistva, da joj možda nije trebao buket cvijeća dati?
Richard Srca Lavljeg, moje ime je Lionel Messi...sta ima druze? hajd sada idi kuci I ispricaj svojoj djeci kako si pricao sa Messijom...ako pita jesili siguran slobodno reci pisali je na internetu da je Messi... Glupane ti stvarno vjerujes u sve sto pise na internetu ili novinama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)