Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bin Laden je Jevrej, porijeklom iz Jemena.....i on nije Musliman vec Jevrej.....eto nek se zna....
Izrael se ponasa ko i hitler za vrijeme drugog svjetskog rata.....sramota, vi cionisti sramite i prljate Jevreje i njihovu vjeru.
ubice na hadz ..pa u raj .. gole 72 cekace ih tamo .. koja zaostala religija,,nije ni cudo da ste najzaiosaliji najsiromasniji i najzatucaniji i najnepismeniji .. da vam zapad nije omogucio da odete tamo na socijalu jos bi se zenili sa 12 godisnjim djevocicama iz bliske rodbine
Tacka, zarez.. ista?
\"MAGARAC U RIM, MAGARAC IZ RIMA\".. PRIMITIVCI ZAGLUPLJENI RELIGIJOM...
Koliko ih je SDA poslala,naravno besplatno... 90 % političara su hadžije
Ali obredi su vec poceli??? hoce li moci da stignu???
Palestinci pušteni u dogovoru s Izraelom krenuli na hadž Ispravno Palestinci, pušteni u dogovoru s Izraelom, krenuli na hadž stoko nepismena ! ! !
@Nadimak,Mutante, ti si ljudi i previse platili na ovom dunjaluku,tako sto su bili pozatvarani i odvojeni od familija da li na pravdi Boga ili ne Ja to neznam ali oni i jesu zasluzili da idu dzaba jer su sa svojim zdravljem,ledjima i zivotima platili taj Hadz.
Meka, zariste hadzdza,... nikada nista gluplje napisano, prosvjetite se malo novinari, ne skodi.
Pardon, nije hlaća nego hadža (pisao plaća)...
lol Kakav je to hadž ako ti ga neko drugi plaća ? Zar nije svrha hlaća da se zahvaljujući sopstevnim rukama koje ti je Bog dao izmire dugovi i izdvoji novac za izvršenje ove svete dužnosti ?! Oni nisu otišil na hadž, nego na turističku posjetu Saudijskoj Arabiji za vrijeme hadža !