Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvo primirje, dzihad do pobjede je jedino rjesenje ! Allah je najveci !
Uz dužno poštovanje prema svim vjernicima, i Kuran i Biblija su zastarjele knjige koje su bile namjenjene ljudima koji su u to vrijeme živjeli i današnji čovjek se može u njima naći samo po pitanju etike i nekih moralnih načela i ničeg drugog. Upravo zbog svoje zastarjelosti ih svaki čovjek današnjeg doba može interpretirati kako želi jer ne daje jasne odgovore na neke probleme modernog čovjeka. Uplitanje religije u drzavne zakone je debilizam.
istina,religija i drzava ne mogu zajedno , paradoksalno je da je vjernicima bolje u sekularnim zapadnim drzavama nego u kojekakvim oblicima teokracije
........ali nisu rekli da če i poštivati primirje, dakle figa............
ZASTO NIKADA NEMA SLIKA HAMASOVIH BORACA SA SVOJIM NAORUZANJEM
mislis prackama
pregazite me
Neka ti inspektori jednako onemogucuju humanitarni embargo nad Gazom, pa ce njihovo egzistiranje tamo imati smisla. Ovako je to jos jedna omca oko palestinskih vratova.