Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se Palestina smatra dzavom sta onda treba da znaci "(zid) dijeli i diskriminira stanovištvo"? Dijeli stanovsnisto Izraela od stanovnistva Palestine? Pa ako su to dvije odvojene drzave onda je stanovnistvo svakako razgraniceno i zna se gdje je granica izmedju dvije zemlje. Koju promjenu zid pravi za Palestince?
prave ljudi gheto isto kao sto su njima nacisti pravili 41' u Warszavi...
jevrejski fašisti https://www.youtube.com/watch?v=Tjw8U0AcH4Q
Podržavam prosvjed samo ako stvarno zid ulazi duboko i teritoriju Zapadne obale, ali mislim da bi se sa zidom mnoga pitanja riješila. Hebo diskriminaciju, bolje i to nego smrt zbog gluposti....
Ma dasta... mirnije je kad ste razdvojeni....bar Izraelci.
Uci se o hitleru ono naj gore, nacisti ono naj gore. Kako je njemacka greske pravila. Holokost, pa zid u berlinu itd. Sve negativno. Izrael: prave logor od gaze vec godinama, ubili masu palestinaca godinama. Napravili zid itd i to je sve demokratija... ??? Nista nema lose... Pa ko sad tu koga pravi budalom...
Ziganteli Napravit cu i ja zid oko tvoje kuce pa me neces nikad vise dirati, i zid ce imati svoju svrhu za mene ali za tebe ce imati kontra efekat i jeli to ispravno? Humano? Ako vec pricamo o demokratiji? Modernom svijetu?
Jarane pricas o demokratiji u fasistickoj drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mali Palestinac, jedva mu je šest godina,Kakve već nazivaju teroristima,Stoji ispred svoje srušene kuće,Ubijeni mu otac i majka,Polomljen dječiji bicikl.u njemu ništa ne ostade,Osim suza i vjere u Boga.Gleda sebe kako, sav važan i snažan,Na ogromni neprijateljski tenk,Grdosiju od gvožđa i elektronskih uređaja,Baca kamen koliki je i njegov stisnuti jumruk,U mislima ga raznosi na komade,A usta zgrčena od bijesa i bola,Dok mu u srcu tekbir odjekuje.
...jel ovo hamas potkopava abasa?
commie jes to ti ??
Ma ti hamasovci su idioti i to tezi