Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
am.pak.3 ja i zaboravih portal na kojem proglase gospodina Fatmira Alispahića FAŠISTOM je ništa drugo nego PLAĆENIČKA BLJUVOTINA Al ne boli mene to,bilo je spletkaroša i smutljivaca i biće ih do kijametskog dana,mene boli kako se Bošnje upecaju na te fore za čas haya
hajde da precizno definiramo problem , ako nemas nista protiv bosnjacki politicari prodaju laznu multikulturu i nama u bosni i cijelom svijetu a kao posljedica takve lazne multikulti price u prvi plan upadaju fine bakice kao andree-zaimovic dok pravi bosnjaci kao Fatmir nemivocno bivaju proglaseni fasistima ! tek kada se bosnjacki politicari odreknz lazne multikulti, stvari ce doci na scoje mjesto ! slazes li se sa ovim ?
am.pak.3 pročitaj malo njen islamofobično-pederski portal radio sarajevo pa će ti bit jasno kako je dobra bakica woš woš bling bling
do sada smo lupali islamisticku marvu iz gaze na tri crvena kartona ! ne znam sta se sada ceka, mozda cetvrti crveni ?! ne volim kada se mijenjaju pravila igre !
Ti nekog lupao , pa ti jos nisi izisao iz rupe pacove a rat je zavrsen u bosni prije 20 godina, ili si invalid ili prirodno nadareni retard ili fanatik iz poznate porodice koji se uspio izvuci hitleru ispod prsta ali u svakom slucaju trebas do ljekara da ti promjeni terapiju.....
Čuj "Izraelski vojnici i palestinski POBUNJENICI" Pa nevjerovatno kako dajete legimitet izraelskoj okupaciji Palestine Jasno je stvarno ko već duže vrijeme u bIH drži medije Cionist-globalisti Sataniziranje Muslimana je otpočelo uveliko na sve strane Počev od popisa,raznih štrajkova,kojovića,brkana,štukana,andree-zamivića... sve plačenici MISLITE SVOJOM GLAVOM LJUDI IZVADITE GLAVE IZ G.U.Z.I.C.A.
sta je tebi andree-zaimovic kriva ?! to je jedna fina bakica i trebala bi ju stovati !
Cuj Bogati El-Kaida ispalila, pa svi znamo da su to price za malu djecu, svaku zavadju ameri podmetnu,pa onda uvode kao neki mir, to se pokazalo historijom !!!