U napadu bespilotne letjelice
0
Pakistan: Ubijen istaknuti komandant Al Kaide
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@24% Nece biti dan zalosti Ali ce biti Dan Zadovoljavanja tako sto cemo ja,ivo,ante,mate,jure kao i kemo dzemo,ramo,ismo i zisko istresati svu bol na tvojom mat,eresinom,sest,rom i naravno starog tvog,njega cemo uda,rati testisima i pen,isom po celu u znak zalosti!
Jel` se to genocidas oglasava? Koliko vam je generala osudjeno za genocid, svaki dan u vasem manjem BH entitetu bi trebao biti dan zalosti...zato, metlu u ruke i pocni cistiti ispred svojih vrata...genocidasu smrdljivi.
Neće, umesto toga organizovaćemo tradicionalnu vekovnu traktorijadu.
Hoće li biti dan žalosti u našoj enklavi ???