Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte vise nikad nikom ponuditi ovo sto ste nama ponudili Daytonom. Bolje da se istrijebe medjusobno tamo, nego da dobiju Dejtonski ustav.
jest, toliko ti je lose u zivotu i toliko ti dejtosnski ustav pravi probleme u zivotu, da je bolji genocid i etnicko ciscenje.
gdje si svinjski? otkuda ti na clancima o daytonu? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bolje im je da se pobiju nego da ih Dayton snađe!
Bolje je da sve sirijce otrujete da ih nema nego da dobiju ono što je dobila Bosna i Hercegovina. Neka je na čast cijelom svijetu. Baš je našla rješenje za BiH. Dejton=ROBIJA
hoce li i sirijskim srbima dati 49% drzave? da bude republika sirijska?
I tamo upropastiti društvo kao u BiH! Može samo, ako bi se napravila funkcionalna vlada te vrste!
nemoj pedy kakit majketi
E, dok je Pedi bio u BiH znao se red.
Mater vas hebala licemjerna, razvalite drzave da bi mogli pokupovati resurse i napraviti trziste za svoju industriju, bas sinoc u jednom trznom centru gledam one police kod kase gdje su nekad stajale cokoladice zivotinjskog carstva, zvake cunga lunga, pepermint, supermint i slicni proizvodi, sada od tih proizvoda nema ni traga, police su zauzeli cionisticki proizvodi tipa snikers, tvix i jos nekoliko proizvoda iz iste tvornice, kinder, orbit, airves i slicni.
Primjenim ja tebi zenu i kcerku kockaru
Da Peddy, vidi se da si upucen u desavanja. Evo ja predlazem radni naziv tog mirovnog ugovora koji bi ti sastavio: Bure Baruta.
Dragi Sirijci. Radije svi ko ljudi zaginite nego da živite sa nakaradom zvanom Dejton. Gospodine Ešdaun vi Dejton ponesite u Veliku Britaniju a nama i Sirijcima dajte vaš model vlasti i uređenja.
interesantna ideja koja bi ISIL u dala medjunarodni legitimet kao nekom vidu entiteta - te kao takvo sumnjam da bi bilo dopusteno - te kao takvo nije primjenjivo ili ti ga aplikabilno..
Čuj "primijeniti", da se čovjek ozbiljno zabrine za pismenost naših konstitutivnih naroda i ostalih kad su portali (novinari) na ovako zavidnom nivou "pismenosti". Tuga, jad i čemer....
ISIL dobija svoj entitet..hahahah
Samo da poručim svim dobronamjernim i iskrenim građanima, patriotama i domoljubima Bosne ponosne, svim punoljetnim i odgovornim osobama: PLAĆAJMO TELEVIZIJSKU PRETPLATU Spasimo našu Federalnu televiziju, spasimo našu Bosanskohercegovačku televiziju. Dignimo FTV i BHT na viši nivo. Pomozimo radnicima. Jer to je naša televizija!
koliki debil moras biti da ovako nesto izjavis..uhh
Samo im jos to fali?