Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iracka vojska je bila jaka i organizovana a za 4 i slovima CETRI dana su je unistili. Jer su to htjeli,imali su interes. Zasto ovi sad opstaju?Jer opet NEKO ima interes.
oni isti koji su iza obaranja ruskog aviona u siriji, holandskog u rusiji i ruskog u egiptu. oni isti koji, kao, šest mjeseci bombarduju isil, a isil napreduje. oni isti koji ruše svaku saradnju rusije i evrope, jer samo slaba i poslušna rusija i evropa garantuje njihov opstanak na vrhu. oni isti koji su zakuvali 99% svih sukoba od ww2 pa na ovamo, jer samo u stanju kontinuiranog haosa ostvaruju profit. oni su nekoliko porodica koje posjeduju 90% svjetskih brendova i ekonomije. oni su svaki dan sve bogatiji, sirot'nju ko yebe. oni su se dosjetili da su roboti i kompjuteri efikasniji i jeftiniji od živih radnika, pa su se smislili pojam "zlatna milijarda", s tim što će ta milijarda biti oni i njima bliska ekipa, a ostale će eliminisati globalizam, gmo, ekonomska nesigurnost i potrošački vrijednosni obrazac i način života. kome ovo nije jasno, boli ga qurac, živjeće srećno do kraja života. nije ni to loša opcija, davno je čorba rek'o: "o kako je lepo biti glup"...
KSA, Turska, Izrael i ostali sateliti tipa (Katar, UAE)...
Prvi put nešto pametno od ovog morona!
NATO i Izrael - veoma jednostavno. Dobro je da se Rusija budi i ne dozvoljava zajebanciju (iako ruse ne gotivim nešto posebno).
Pa jevreji moj Paddy...oni su tvorevina izraela, kako bi se svijet imao cime baviti, a ne njimai njihovoj genocidnoj namjeri
Hahaha cuj ko naoruzava teroriste?? Pa pogledaj koje oruzije imaju i kakva vozila vozaju. Sve ce ti se reci.
cionisti i krscani,oni su njihov projekat...
sad nesto kontam. bilo bi dobro da su 1945 japanci i svabe dobili rat. sve bi bilo dugacije. mozda jos ima nade za nas!
ti paddy, ti!!!
Joj sto se pravite ludim. Cuj ko naoruzava? Ja sigurno ne. Ma gonite se vise, vi i vase igrice. Vama obicni ljudi dodju kao marionete na kojima vi iskaljujete svoj bijes, fetise, zaje*bancije. Mrs!
Dajdzinica u mene..
Za sve su krivi indijanci
NE indijanci, Kolumbo
A ko naoruzava Bassar el-asada, sta je sa njim, nije vise u trendu, ne spominje se, a koliko znam u Siriji je pocelo sranje sa Asadom kao diktatorom, isto tako sadam husein diktator,pa gadafi, sve neke revolucije, a ova sirijska nikako da se zavrsi
Zna se amerika i britanija, mozda i izrael, te 3 drzave su napravile idil, oni ga oblace, hrane i odjevaju.
arapi
Pitaju li se ove vele sile kako to da muslimani sa kuranom u ruci ubijaju druge muslimane isto sa kuranom u ruci.a oružje je ko stčna hrana,stoka se mora nekako prehranit.