Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno. Znaju da djeca nisu ugrozena a svejedno zele ih bosti.
@FalconRector Zato sto onaj ko preboli koronu ima trajne posljedice na organima bez obzira sto nije imao nikakve simptome. Ako se vakcinises 100% ces proci bez posljedica po organe. Vidjet ces kada ti dijete koje je prebolovalo koronu dobije staracke bolesti sa 20-30 ...
Dalje ruke od djece mafijo farmaceutska!!
kako djeca u tom uzrastu mogu biti DOBROVOLJCI, al fakat, 6-17 godina starosti, gdje roditelj MORA dati saglasnost, a vi tu djecu smatrate dobrovoljcima?????
TRAŽI DOBROVOLJCE, titami, ko bi sad normalan izložio svoju djecu ovome bez potrebe. možda ona MOGY84 sa klix foruma, ona je toliko provaccine, visi 24/7 na temi korone, a ima i dijete...evo sad se pokaži gospojo! Dijete za ruku i vodi ga na dobrovoljno pelcovanje, potkrijepi primjerom sve ono u šta slijepo vjeruješ i piskaraš po forumu, dok ponižavaš svakog ko je anti tebe!
dobrovoljce? Sad ce nagrnuti familije sa po 15ero djece, etnicke propadnosti sa bliskog istoka i iz africkih zemalja
evo ima par bošnji mošnji koji su dobrovoljci
kao posljednji koji procjenjuje? ko to još testira? kao meningitis ubaciše u priču? imunitet? koja s.anja!
Zločinci, hoćete da od zdrave djece pravite bolesnike!
djeca dorovoljci?
koji roditelj bi to dozvolio?
pa vjerujem da bi Mogy84 sa klix foruma dozvolila, ona proganja svakoga tko se usudi sumnjati u sastojke i korisnost ove ili bilo koje vakcine, a eto ima i dijete pa neka nam sad lijepo svojim primjerom pokaže kako je vakcina sigurna ;)
Sto ubijate starije ali bar postedite djecu po zenevskoj konvenciji , jer djeca su imuna i niko nema pravo da im ugrozava perspektivu i buducnost.Jeli se borite da zastitite covjecanstvo ili borba za cistu zaradu .
A i vi u naslovu napisali isto kao da će u noci odvlaciti djecu iz kuća i nasilno im davati po 20 doza ovih vakcina...
Ali koji roditelj prihvati i odvede svoje dijete na ovo testiranje on je za ludnice i oduzimanje djeteta
Bil Gejc
Hahahhahaha,ko god pristane da vakciniše dijete u nekom eksperimentu treba ga uhapsiti...
Boze dragi