Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, još malo i eto svjetskih sila kod nas po vodu, kao što su bliski istok maltretirali zbog nafte. Naravno upakovat će to oni lijepo, izazvat neko sranje pa nam doći da "pomognu"
Propaganda sa photo shop slikama...
Jedna od najvecih zabluda jeste to da smo mi bogati vodom. Poredjenja radi, Veliko Medvjedje jezero u Kanadi je povrsine otprilike 2/3 BiH i u njemu je slatka pitka voda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta 500 godina, najgora u 3 milijarde godina, ako ne i 4 milijarde
osuseniH, rijecniH…
Hajde ne glupirajte se...
Ljudska gamad uništi sve, planetu predivnu, a stoka, ratuje,. ebala vas teritorija i zemlja i NATO i sve što su psihopate i osvajači bolesni izmislili, o nacoju i nacionalnost i religiju, dve ljudska neman izmislila da povuče masu pa da vlada
Fino krasno divno Rat,Suša,Korona , a Boga mi i Majmunske boginje.Znaci ubrzo kraj THE END ili Konac.
A i klimatske promjene prije 500 godina su bile izazvane radom Ter.Elektrana i korištenjem fosilnih goriva...industrija bila kriva i prije 500 god?
Kod nas kiša
@maskunaglavu, subjektivac, daj nam podatak , godisnjake temperatura, ljeta umjerenokontinentalne klime kakve su prosjecne temperature, prosjecna kolicina padavina, moze li ista argumentirano samo......
Bogovi su ljuti na Evropljane i zbog toga nas hoće da kazne.
Dosta bolan sa prepadanjem naroda. Eno gajba paradajza nije ni 10 KM. Paprika, patlidžana, bamje, mladog graha, buranije, jaja vakvih, jaja nakvih, sireva onakvih pa ovakvih....za 300 KM da natrpaš veliki zamrzivač do vrha. A krompira pa luka pa krastavica pa pekmeza ovakvog meda onakvog pa voća svih vrsta. Samo totalno nesposoban bi umro u Bosni od gladi.
eto im šanse da očiste korita rijeka.
Kad procita covjek komentare sve mu bude jasno u kakvoj drzavi debila zivi.
Prosvjetli nas svega ti, prosvjetli nam cinjenicu da je ljeti vruce a zimi hladno... Meni je to svjetsko cudo... Nikad to nije bilo prije... Zamisli ljeti bude vruce... Strasno...
Prosli put rekose najvece temperature u zadnjih 1200 god. Ali vi kao I politicari igrate na kartu narod je glup slabo pamti.
U naslovu teksta je - glad. Sa danasnjim mogucnostima transpirta se hrana dobavi iz predjela koje nije pogodila susa. U skladistima ima puno druge hrane i nema razloga za glad s tog aspekta a sa nekih drugih svakako da ima.
Izgleda da mi nismo u Europi, ovo ljeto jedno od kracih koje ja pamtim i jedno od blazih! Noci su sve vrijeme bile uzasno hladne, dan bude topao, izvori koje znam da su presusivali ovog ljeta nisu presusili itd itd! Uglavnom suplja prica koja je jedna konstanta evo vec 21 godinu!
Prvo su bile ozonske rupe pa odjednom nestadose, globalno zagrijavanje pa eno naucnici dokazase da je led na Antarktici jos deblji nego prije, pa sad nazvase svoju prevaru klimatske promjene i kad prikazuju mape na prognozi vremena samo je zacrvene da pojacaju efekt a temperature iste kao i prijasnjih godina...
Tajna je u tome da medije promatras kao nacin informisanja u sluzbi toga kako ces se provlaciti pored progamiranih budala kao skijas koji zaobilazi kapije! Mediji nisu nikakv vid informisanja i ko to nije shvatio nece nikada nista! Daju ti jednu istinitu informaciju i na racun nje ti prodaju 9 lazi! Znaci medij samo kao orjentir kako se ponasati pord programiranih budala i nista drugo!
U 14. je vijeku susa u Evropi trajala pet godina, odnosno javljala se svakog ljeta u tih pet godina.
Samo bacajmo smece u rijeke, gradimo fabrike, hidroelektrane, lozimo ugalj, sta nas briga. Zivjecemo od nacionalizma
Ne radimo to mi nego bogatasi sa svojim kompanijama! U glavnom sitni smo mi da sebi dajemo toliku vaznost da mozemo uticati na prirodu...
eto im LGBT parade i ostali partiji sodome i gomore...pa im i dalje dozvoljavajte da čine blud i razvrat javno
Koji glupan ne vjerujem