Borba s kišom i vrućinom
50
Ovo ljeto je ekstremno, čuvajte se
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine ista prica! Ama bas svake :OO
volim te sarajevo
lijepo sunce samo neka przi
mlada na slici? gori hala ;)
Hvala Bogu pa postoji snijeg i zima. Ko bi izdrzavao ovolike vrucine po cijelu godinu kao u Africi. Da nije zime i kise nebi mi imali ovlike rijeke ni sume ni zelenila.
Hladno pivce i dobra hladovina i pomalo u hladnu neretvi se bucnut. - .Werbung. Reklama ....us´put. -Prodajem toalet papir jedna strana korishtena, -tjesim zeceve pred klanje, -shustim na radiu i -mashem na ispracaima -/ cijena po dogovoru.!
Smijeli se u ovim ekstremnim vrućinama odkriti pred bratom u muža u mene koji je sljep a živi u našoj kući?
upracen si !!!
ja ne kontam ove ljude....ja se sjecam kad sam bila mala da sam po citavo ljeto bila na kupanju i u vodi....i da je isto vruce bilo...a nema tome bas 130 godina vec nekih 15ak godina....i nije bilo ekstremno nimalo...bilo je juhuuu ljetoo!!!i sad bih da ne radim....ali valjda ljudi nemaju o cemu pricati ...nemaju teme za razgovor....pa onda kako su katastrofalne vrucine...mislim...sjetite se samo februara i recite HVALA BOGU PA POSTOJI LJETO!
nesto su i maje pisale o tome u svojoj vremenskoj prognozi
I prosle godine je bilo najtoplije ljeto kako se mjere temperature. I iduce ce isto biti. Isto kao zimi kada pocnu raznorazne gripe dolaziti; te crvena, te plava, te pticija, te krmeca, a sve iste vakcine. Cudi me kako jos nisu izmislili naku vakcinu protiv vrucine, a osobito extremne. Te farmaceutske kuce nista ne rade!
Izasao Commi iz kafeza, dodji mymoonko evo ti banana. Samo nemoj ujedati životinjko. Ma ti si nasa maskotica na kliksicu. Da li ti je vruce u kafezicu moj mymoonko. Sreca tvoja pa ima Wireless pa mozes klixati. strpi se sada ce doci turisti i sarajevski posjetioci pa ce ti bacati smoki. Mymoonko nas. Maskotica nasa sa Kliksica.
Molim Vas da organiziramo skupljanje novca za naseg ugrozenog Mymoonka zvano Commi. Ipak on je maskotica sa kliksica koja sjedi po cijele dane i nocu u KAFEZU gore u Pionirskoj. Jada vruce mu je. Dajte da sakupimo ventilatore i da mu je priklucimo da mu puse u onu golu G.u.z.i.c.u da mu ne bude vruce. Jadan nas commi. Opet kazem da hoce ovi turisti prepoznati njegov talenat pa da ga vode u daleku Švabiju. Moj commi evo pokusavam da ti organiziram ventilatore. samo smrdis na kilometar ali sta cu trudim se da ti olaksam na stetu drugih. Cuvaj se MYMOONE. NISI TI KRIV KRIVA JE PRIRODA
Neka nije padala kiša Rusima za prvomajsku paradu,Kinezima za OI,a to što čitavom svijetu malo mader zbog toga nema veze.Nije se u Božije miješati,ali imamo na ovoj kugli bandu i bolesnike koji to malo previde,pa naprave šta naprave,sve okrenu naopako da bi dokazali da su bolji i jači i od Boga.
bas me zanima koji to doktor pije caj u ova doba a znaju nama nesto pricati
Izasao Commi iz kafeza, dodji mymoonko evo ti banana. Samo nemoj ujedati životinjko. Ma ti si nasa maskotica na kliksicu. Da li ti je vruce u kafezicu moj mymoonko. Sreca tvoja pa ima Wireless pa mozes klixati. strpi se sada ce doci turisti i sarajevski posjetioci pa ce ti bacati smoki. Mymoonko nas. Maskotica nasa sa Kliksica.
sve je donekle uredu ali ovo za klima uređaj donekle pretjeruju...kad je vec koristis ne treba cesto izlaziti vani i nece ti nista biti!