Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
op op oppp opppp.. radikalni islamisti na aparatima. aihhiihihih.
Samo što je Kobane jedna tačkica na karti u odnosu na cjelokupno ratne frontove tamo.
@lostframe Kobane je bio pokušaj cionista da Tursku uvuku u rat (odnosno da javno otkriju karte). Erdogan je to mudro iskulirao. I Kobane više nema nikavog značaja, a posebno i zbog toga što su ga ameri bukvalno sravnili sa zemljom. A što se simbolike tiče. Ne bendaju pripadnici Islamske države previše simboliku koju servira zapad i mediji. Možda su cionistički mediji (CNN, BBC...) uvjerili neke lakoumne ljude da je Kobane centar svijeta i toliko važan, ali oni tamo znaju da on više nema nikakav značaj i boli ih briga za propagandu. Gledaju samo strateški značaj i tako donose odluke. Odnodno, ko god se i bori tamo bori se dijelom i zbog toga što je svjestan globalne medijske licemjernosti. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žene u pantalonama otjerale vehabije u suknjama sa svoje zemlje.
zavadio zapad a sad se muslimani izmedju sebe rokaju
Samo nek je veselo :D @pickolizač 28 tvoj mi komentar smrdi na fašizam,Kurdi,Božiji narod-pleme,ti kao eto nešto bolji od njih,tako je i hitler svojevremeno razmišljao.
jedna od poznatijih zenskih predstavnika : http://4.bp.blogspot.com/-e-8tOo8e-NY/UANkHJCkiBI/AAAAAAAAA4o/pbsJqifBX54/s1600/Sila-Sahin-playboy-120.jpg Idemo svi ruke gore Kurdistan , Kurdistannnn :-D
ova melodija dala dušu da je obradi viki miljković ili dado :D :D
Kurdi su jako hrabri ljudi,a kurdske zene prelijepe. https://www.youtube.com/watch?v=p0Tyc9SlEco
Arijani,za razliku od Arapa. Velika je stvar sto su se uspjeli odbraniti od Isila. Inace bi im unistili rasu,i arabizovali..vjerovatno.
Voli li ko indijsku muziku..? https://www.youtube.com/watch?v=ekgGR1Rr6rE
Neka oni slave , s njihov je izbor k a k o .....
Ciganska posla .....
Ne navijam ni na jedne ili druge, zaboli me jer su stoka oboje kako god okreneš na svoj način. Ali kuku lele kad se IDIL:ovci dočepaju ovih, nebi volio biti u njihovoj koži.
navijas, navijas. nemoj da lazes , ti si pravi vehabija. to je tvoja zelja da ih se IDIL-ovci docepaju
Dočepaj vamo, dočepaj tamo al joj da vidiš kad tvoja kevica dočepa i zgrabi moju kurčinu pa ga dudla do kraja majko mila pa to je prizor pa i ti bi bio ponosan da vidiš kakva je profesonalka, a liže i guta jebla majku svoju kao da le sladoled :)
Bilo "jenoc" u Turskoj ?
ovako u čevljanovićima, šalim se bas je cool, lijepe im žene
Dogodine na koridi
Fali im samo Borat
Zanimljivo kako se srbi raduju za svoju bracu koja kao i oni ne zele priznati da su Turci
Nece vam to slavlje dugo trajati