Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smečarka..........
Zar stvarno treba biti neki genije pa da skontas da ce SVAKI covjek, ako ga psihicki i fizicki zlostavljas kazati sve sto zna a vrlo cesto i ono sto ne zna, ali ako pretpostavlja da ce zbog toga njegove muke prestati ili barem biti ublazene! Sva ova mucenja koja su provodjena sirom svijeta samo su pokazatelj nemoci onih koji su to provodili. Informacije se prikupljaju upornim radom, analiziraju, sklapa se "krupnija slika" od sitnih komadica i to je tezak i mukotrpan proces koji nije za svaciju glavu. Tortura samo izgleda kao precica da se dodje do te "krupne slike" ali ona to nije i nikad nece ni biti. To je uvijek bilo i ostalo sredstvo da se neko ko ima moc izivljava nad ljudima koji nemaju mogucnost da se brane, i da tim mucenjem "lijece" svoju bolesnu psihu pod plastom provodjenja istrage, traganja za podacima i sl. Drugim rijecima, potpuno beskoristan metod!
Sjooo kako bi je ispegl'o... tako da bi me morala mucit jedno 2,3 sedmice.. I ono na kraju se zaljubi u mene hahaha :D auu drame... Al' ova rego na slici.. Plavka.. Sto lici malo na onu iz 'Before Sunset' 'Before Midnight' francuskinju kad je bila mladja.. Ima njene oci, a i kosu.. Julie Delpy.. Da mi je naici na neku sto lici na nju kad je bila mladja, odma bi je zenio !! ODMAAA A i sad je normala, iako je ostarila.. Al' POGLEDAJTE BEFORE SUNSET FILM, DRAMTICAN.. JEDNOSTAVAN.. ZNACI KAD GLEDAS , NE GLEDAS GLUMU.. Ne primjetis sekundu glume, bas su se tu dali.. dali sebe.. poz
ne ne ne ne.. prvo Before Sunrise, pa Before Sunset i na kraju Before Midnight.. Al' prvi dio je najbolji.. Uzivas bas..
Ajme sto je ostarila ova glumica, kao i brigitte bardot.