Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja vijest... a sta je sa srebranicom i nasim nestalim, stoko retardirana?
a da mu to prevedes
A komsija obavjestio policiju prije dvije godine da se nesto cudno desava u dvoristu ovog monstruma i policija nije nista ucinila. \"Hidden backyard within a backyard\" ... hmmm ocitao nije hidden dovoljno kad je komsija vidio neke stvari koje su ga alarmirale da nazove policiju prije dvije godine. A da nekazem nista za parol officers koji su regularno posjecivali ovog monstruma. Fujjjjj gade mi se. A sto se tice siledzija, to zakljucaj i komotno baci kljuc, kakva rehabilitacija. Nemozes ti od divljaka napravit covjeka ponovo. To je divljak i treba ga tretirati kao divljaka.
There you go! HATERS! :D
Ja se iskreno nadam da ce ova dva monstruma dobiti smrtne kazne. Jako puno cjenim Americko pravosudje i njihove zakone u koje spadaju i smrtne kazne!!!!! Ima jos jedna verzija koja nebi bila tako losa za ova dva slucaja, ubaciti ih u Turski muski zatvor da budu jebani i to na duzi period!!!!
\"Jaycee Lee Dugard and her daughters, 11 and 15, were kept in a \"hidden backyard within a backyard\", police say. \" - BBC news \"A California girl snatched from the street in front of her house at age 11 in 1991 had two children with the man accused of taking her and lived in a secret backyard shed, authorities said.\" - CNN news
Jaycee was with her mother today along with her two children, ages 11 and 15.
And, as the blood-curdling icing, Garrido also impregnated Garrido and kept their two daughters, 11 and 14, in he backyard, too. They\'ve never, ever seen the outside world. Neighbors described Garrido as \"strange\" and a religious fanatic, but certainly never imagined her was keeping an entire secret family prisoner.
pa moraju dodati malo vise drame u cijelu pricu...da bude interesantnije... :-))))
Ne znam odakle vam informacije da ona sada ima djecu to na stranim stranicama nigdje ne pise