Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusten na kucno lijecenje. Malo mi faca baca na jedan nas najstariji narod.
Vidim da se jos nije upotrijebila rijec terorista,mora da ce uskoro utvrditi da je mentalno bolestan...
@VjeraJeBolest Ama frajer jeste terorista, realno, ali smijesno/tuzno je koliko se muslimani upijnu da ne budu samo oni teroristi, sto je tipicno licemjerno vjernicko ponasanje. Umjesto da osude zlocin nad pripadnicima ljudske vrste, njima je jedino krivo sto frajer nije nazvan teroristom. Dakle, precutno odobravanje zlocina, standardni licemjerni bogomoljacki kurvaluk. Samo svoj interes ganjaju, samo nek je drugima gore. Fuj, fuj, fuj, fuj.
Žalim gospodo ali nisam zadovoljan vašom uslugom.Sestre su drske a supa nije podgrijana.
Bitno je samo da pređe granicu dok nisu informacije nisu stigle do granične policije.. Upss..Oprostite, pogrešna država..