Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu čast zajebao ih je ono pravo !
TREBA NASE POLITICARE STAVITI NA ELEKTRICNU STOLICU I PONOVO AKTIVIRATI GOLI OTOK!!!!ZAVADILI GLUPI NAROD I SAD VLADAJU I BOGATE SE !!!!!
definitivno nije normalan.
za sve ljubitelje kladjenja i dokazivanja kladionicakrkih kvaliteta imam pravi sajt za vas http://bet-tips.cogia.net
Kod nas nema električne stolice jer je bolje izvoziti struju vani nego je ovdje trošiti a injekcije su isto skupe. Morao bi ići u apoteku da je sam sebi kupi jer to naše ministarstvo zdravlja ne može podnijeti sa ovim sredstvima.
a kad objese one homos u iranu sto su djete silovali odma svi na noge ljudska prava spominju
KISS MY ASS
ja mu ga stavljam u uho, može čitav stat :)))
to sule stavim ti ga u uho
srbi poljubite me u d***
@nebesk.srbin, poljubi me u dupe
Kazu da bi i ......Dodika ....,trebali Ameri da nahajcaju strujom ...!
verovatno je bio serbske junačke krvi, samo su Srbi-Nebeski narod ovoliko rabri..
Mislim da mu je njegov voljeni i neljubljeni š u p a k presjecao armaturu od 12mm ko dlaku, kada su ga uštekali na struju.E baš volim ove ovako hrabre momke, i šteta što nikad neće saznati kako mu se dive i kako ga hljagaju istovremeno.
hajd ako nista otiso je sa stilom.
Ipak je na kraju sam sebe poljubio u d*** !
@ burnbabe Čovjek je očigledno imao jaja do poda i nije se bojao smrti. Inače većina tih "zafrkanih" zarobljenika se usere i upiša dok ih vode na egzekuciju. Sa ovim očigledno to nije bio slučaj. Što prevedeno znači da je dotični bio lud 100%. Da se ovi naši kokošari koji glume "jeb3njake" po gradu susretnu sa jednim ovakvim luđakom, vjeruj mi, gaće bi bile pune g0vana...a ni vanish ne bi pomogao pri uklanjanju g0vnjavih fleka...