Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kabastaba vala ga i ti lupas -krokodil se boji vode hahahahahahahah.a i oni se moraju necim hraniti ,jer ljudi im sve otese i pobise.
to se krokodil zaglavio u vodi, ostao u defektu, pukla guma? sta??? u narodu je poznato da se krokodili boje vode...
Ja razumijem šta se desilo, bile nekakve velike kiše u tom Kvinslendu, pa se rijeka izlila na sve strane, i \'\'prespojila\'\' močvaru, rijeku i druge močvare, a Kukunka ostao u toj močvari do dječakove kuće, pa se desila nesreća. Stvarno nikada, ama baš nikada nisam čuo za poplavljenu močvaru i poplavljenu rijeku. Vidi tekst.