Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKIR IZETBEGOVIĆ prije upravnika državnog Trezora bio direktor zavoda za izgradnju Sarajeva u OPSADI ! Sve za vrijeme rata GRNE RANE ! I on da je za nešto odgovoran. NEEEEEE. Agresor ! Sa kojim je sad u Koaliciji ! :=) (:
Pa kod nas tri stranke izazvale rat, genocid zločine pljačku, sastali se poslije i na prigovor savjesti HOĆEMOL OPET ? krenuli u privatizacijsku pljačku , onoga što neki nazivaju ratnim plijenom ! NA pitanje koga u agenciju obrazovanja BiH SDA i DF koji se inače ni u čemu nisu mogli složit, SLOŽNO godine 2015 HOĆE RATNOG VOJVODU POPLAŠENA ! prije nego bilo kog drugog !