Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledajte sta je general wesley clark obznanio jos 2007. : http://www.liveleak.com/view?i=cf5_1298520405
sunitsko muslimansko bratstvo, ohrabreno uspjesima u sjevernoj africi, krenulo u pravljenje sunitske islamske drzave sirije ali su se sirijski siiti ozbiljno suprotstavili ovim namjerama i suniti su ozbiljno dobili po usima ... ovo je prava istina dogadjaja u siriji !
Gebels nije ravan Zapadnoj propagandi. \"Miroljubivi militianti\" su naoruzani do zuba i vrlodobro placeni i istrenirani. Uvijek po istom receptu Zapadni teroristi osvajaju preostale slobodne zemlje koje se njima nisu pokorile i novom svjetkom poredku po mjeri terorista iz Bildeberg grupacije. Prvo rezim demoniziraju, iznose lazi, onda ubacuju svoje ljude da destabilizuju rezim i nazivaju ih miroljubivim demontstrantima, onda montiraju par snimaka i pod izlikom uspostave mira i demokratije. Sirija se ponasa onako kako bi se ponasala svaka drzava ciji je pravni poredak ugrozen. To sto pola godine traju protesti u Saudiskoj Arabiji i masakri civila koji su protiv Americke marionete koja vlada drzavom niko ne objavljuje, jer Saudiska Arabija je 51 americka drzava, Ameri koji su mucili zatvorenike i drze ih po 10 godina bez optuznice u zatvori i Ameri koji su zabranili okupljanje nama prosipaju pricu o demokratiji ma nismo coravi!!!!
Cuj miroljubljivi Militanti pa gdje to postoji \" u zatvor sa tom bagrom \"! Bravo Sirija.
streljajte pobunjenike odmah...radi njih i jest onoliko ljudi stradalo...SRANJE U RUANDI