Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj isti pokemon Masud Jazayeri je prije nekoliko dana \"obećao\" rat protiv Sunnia.
@Samsung-x hm, da bas...kao do sada nisu imali naftu, pa eto sada su im je otkrili i sada ce ih \"sravniti, kada im bude ceif\"...jarane, i.r. iran postoji pune 33 godine i trn im je u oku od samoga nastanka. trazili su sve moguce moduse da ga uniste, ali niti jedan, do dana danasnjeg, im nije uspio. i ,vjeruj mi, aBd, to im nece nikada ni uspjeti...
\"Ormuz\"...hahahaha jes to ti cica branko keve ti? Vid jesu srblji pacificirani tomahavcima, kada se samo spomene rijec amer odma svi skacu i vicu ma ameri su ti bre ko macija guaza bre, ko macija guuuuzaaa, mogli su nas sve zik, sve su nas zik mogli hahahah srblji! eto amera dizte se!
\"On je dodao da većina vojnih eksperata zna da ako Iran odluči da zatvori strateški prolaz nijedna zemlja na svijetu neće moći tome da se usprotivi.\" Pa ovi ljudi sad definitivno nisu normalni. Kad bi zatvorili moreuz na ledjima bi imali i USA, i NATO, i Kinu, i Rusiju,... Citav svijet. I sad zamisli da ovakvi kreteni imaju atomsku bombu. Amerikooooo, poravnaj to vec jednom nemogu slusati ove gluposti vise. Ako arapima nije stalo do zivota meni jeste. Roknu ce nam atomsku bombu u Evropu ko sto gledam. Barem ce Amerika ostati citava da nas osveti.
@bosanceros a zasto ti nisi u rusiji, umjesto sto ketis po kanadi?! druga stvar, cijeli perzijski zaljev, a doskora i libija, su prepravljeni tvojim sunarodnicima, zasto to? zasto srbi radije idu tamo, a ne npr u njemacku (tj zasto hrle tamo, kao sto su 70-tih hrlili u njemcku)?
hihihihihihi,kako se pacenici uvijek prepoznaju,jadnici se na istok okrecu da se mole a g u zice i debele stomake uvukli u zapadne zemlje,bosnjacki patriotizam na baterije hihihihihih
pogledaj prvo kod sebe u kuči kakvo ti je stanj
Ti u Irak i Libiju po naftu (kao raznosac \"demokratije\"), mi u \"zapadne zemlje\" po novac. Gdje ti vidis veci problem, pijavico?
koliko je bosnjaka otislo u iran da zivi a koliko je otislo u ameriku??? mislim samo pitam,kada citas bosnjacke izjave iza monitora rekao bih da su svi u bratskim islamskim zemljama hihihihihihihhi,furda voli zelenu boju ali dolara hihihihihih
Sprema se velki belaj...
i, da, da ne zaboravim - po hiljaditi put - izgovara se i pise se HORMUZ!
Jarane satrat ce vas ameri dok si rekao keks. Gdje god ima nafte americe tu uvodit red, dzaba tebi tvoja drzava i sve ostalo.....
Posmatrač hoćeš li ti kao i tvoji istomišljenicikao dobrovoljci u Iran, mislim red bi bio i oni su ovdje dolazili:) Posmatrač tako ćeš najbolje dokazati svoj islamističko fundamentalistički pariotizam, a ne ovako lupati komentare (lako je tuđim k..hurcem po koprivama mlatiti):)
Ne simpatisem Iran, prije svega zbog svoje sitske politike u kojoj stradaju najvise muslimani, sljedbenici ehli sunneta...ali, s druge strane, insan treba biti realan i shodno tome, podrska Iranu u svojoj borbi za neovisnost i samoupravljanje. Ako zarati USA i njihove pudlice cionisti protiv Irana, moje misli ce biti uz Iran, jer trenutno nema vecih zulumčara u svijetu od USA, Britanaca i cionista... Uglavnom, svako oduglovacenje rata je samo dokaz USA-cionisticke slabosti...jer, za napad na Afganistan i Irak, nije trebalo previse upozorenja. Sve je dogovoreno i organizovano za 3-4 mjeseca. Iran nije ni Irak i Afganistan (mada je NATO rat u Afganistanu izgubio)...a to najbolje znaju i USA i njihova paščad cionisti.
Idemo Ameriko ,samo naprijed