Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobiće svi po 30 godina robije. Nemereš se šalit oružjem protiv vlasti u americi.
Ameerika paadaaa
udara milicija ne gleda. A možda su ti ljudi baš u pravu? Mislim okrenut se na najjaču vladu u svijetu... faktički pobunu pokrenuli, nije to čista posla
Treba znati istorijat slučaja da bi znao jesu li u pravu. Nehotično zapalili šumu na zemlji koja nije privatna, već je pod federalnom upravom. Kad su na adrese učesnika u paljenju stigle prijave da se utvrdi odgovornost za štetu, učesnici paljevine su se javno branili govoreći da zemlja na kojoj je izgorila šuma zaista nije privatna, ali da pripada narodu ! S' obzirom da po njihovom mišljenju zemlja pripada narodu, vlast onda nema pravo krivično goniti bilo koga. Brane se puškama. Procjeni sam.
Militanti? Psihopate? Luđaci? Poremećene osobe? Bolesnici? Hebi ga, ne može amerikanac još ako je i bijel biti terorista.....
De ne laprdaj.
@lik5 - Glupane haj zdravo: Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.
Što nisu tražili od FBI ZK i izvod iz gruntovnice.