Nije se proslavio
12

Opet gaf Bidena: Pokušao se našaliti pa "povezao" Taylor Swift, Britney Spears i dvije ćurke

M. G.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američki predsjednik Joe Biden danas je govorio na godišnjoj ceremoniji pomilovanja purana u Bijeloj kući uoči američkog Dana zahvalnosti. Biden se našalio o mogućnosti da dvije ćurke - Liberty i Belle - budu izabrane za pomilovanje među ostalim puricama.

Usporedio je to s izgledima s kojima se suočavaju obožavatelji Taylor Swift kada pokušavaju osigurati ulaznicu za njezinu turneju "Eras" koja je u toku.

No, čini se da je američki predsjednik pobrkao Swift sa drugom pjevačicom koja već neko vrijeme i nije aktivna na muzičkoj sceni.

"Moglo bi se čak reći da je ovo teže nego dobiti kartu za turneju 'Renaissance' ili, ili, ili turneju Britney Spears. Ona je dolje u Brazilu, tamo je trenutno malo toplo", rekao je.

Swift je trenutno na turneji u Brazilu, ali se suočila s problemima zbog ekstremnih temperatura.

Njena obožavateljica srušila se u toplinskom valu prije nego što je Swift izašla na pozornicu u Rio de Janeiru u petak. Swift je odgodila svoj drugi nastup u Rio de Janeiru koji je bio zakazan za 18. novembra.

Kako prenose mediji, Ana Clara Benevides (23) se onesvijestila dok je bila u prvom redu na koncertu Taylor Swift. Oživljavanje je izvedeno prije nego što je odvezena u bolnicu gdje je doživjela drugi srčani zastoj i preminula.