Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala Bogu Turci pomalo dolaze do svijesti sa kakvom bag.rom i zvijerima su bili u savezništvu !
Izreal je najvece zlo na planeti
nacionalisti svi pop-usite nam racku
stoko balijska sikter
Hvala Bogu da je legalna! Samo naprijed Izraele! :))
Neka, neka. Možda i Bošnjaci šta nauče iz ovog (u šta čisto sumnjam) ne bi li prestali sa konstantnim lizanjem zapadnjačkih analnih otvora.
Idiot si! Napadas zenu, samo zato sto je zena. Nije nista rekla sto je pogrijesno ili neistinito. A sigurno se nije tebi obracala. Sram te bilo imbicilu jedan. FYI muslimani koriste toilet papir.
@Enes Bug Jasmina Nezirevic,de ti malo klekni pa ga primi onako drito u zovegu kao sto je stari islamski obicaj zbog cega se jos uvijek PERE MEDUZA A TOALET PAPIR IZMISLJEN PRIJE JEDNOG STOLJECA, MASALA.......
@milutin.. Nek si ti uzeo ime od svog DJEDA, a sto si polupismen e to ti je vjerovatno genetika od NANE...
Ma kao da ih neko nesto zarezuje.....D.rkaju bez veze...Onako kko Jevreji kazu tako ce da bude..To zn i malo dijete...Kakav OIK...Je li to neki Olimpijski Komitet...Cuj OIK...E p.piskim vam se na vijest...Sto ne metete oko svoje avlije...
Neka pa,s,cad Srpska samo dolaze ovamo na SARAJEVSKI portal jer ne mogu bez Sarajeva i nas,Bosnjaka.Svaki dan je tu @Obilic i kompanija koji NIKAKO ne mogu bez svoje Domovine BiH koju toliko osporavaju.Banjalucki i ini c.e.t.ni.c.ki forumi placu za njima i njihovim blj.uv.o.tin.a.ma ali oni su tu,medju nama.Svaki drugi je c.e.tnik..ljudi moji kako KRV NIJE VODA..Tece im T.U.RSKA k.r.v venama jer su im T.u.rci je.b.a.v.ali ma.t.ere od Lazara pa naovamo..500-600 godina im T.u.rci i Bosnjaci je.b.u Srpsku m.a.ter i sestre(inace poznate kao najvece k.u.r.ave)i nije cudo sto nam dolaze u ovolikom broju SVAKI dan!i dan danas im je.b.u m.a.ter i je.b.ace im m.a.ter dok su zivi!Zato su oni ovdje svaki dan medju nama-KRV NIJE VODA!Bujrum nekad dragi Muslimani a danas po.kr.steni T.u.rci koji se nazvase od muke-S.m.r.di!:)
cifuti su g....