Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@EU : Ma hajde cim neko pocne braniti Islam odmah znaci podrzava terorizam,a kad neko podrzava rusiju koja godinama terorizira te jadne ljude u Čečeniji onda je to ok,pa dokle vise ljudi...nema gorih terorista od kršćana , svo zlo na zemlji poteklo je od krsta!
Ovaj liči na rokera.
Imigrant0vi cao i Bog Zeli vam vas Teo Van Gog.
Ma svi ste vi nama zanimljivi. Zato cemo vas jos duze vremena ostaviti \"na promatranju\". Nema viza!
Dont forget Bukovica!
A mi? A mi? A mi? Miiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
@EU A mi u Bugojnu? Tek izolovani slucaj psihicki labilnih POJEDINACA? Sta se dobije kada veci broj POJEDINACA stavis na isto mjesto? A jos ako dijele istu ideologiju....joooooooooj Mora da se EU to jako \"svidja\"! Zapad rijesava te probleme POJEDINACNO, u grupama.
common_sense:\"@Realno: ne vidim cemu potreba za primitivizmom,zasto je pogresno da ja dam podrsku svome bratu u Čečeniji? mislim jeli to u redu sa bilo kojeg aspekta religijskog ili ljudskog da ti dajes takav komentar koji je na nivou majmuna...\" Ovakvi kao ........common_sense........ slavili su kada su pobili djecu u Beslanu. Sve dok je ovakvih nece nedostajati dokaza da u BiH postoji podrska t.e.r.o.r.i.z.m.u. Samo ti nastavi common_sense...EU prati svaku tvoju rijec sa velikom paznjom.
Sta ti genocidas laprdas ? Najsmijesnije je kad gedocidni nekog drugog kritikuje.....
Nevjerovatno..Tako mlad covjek a ODSTUPIO... Silajdzicu NISHAN viri iz ociju, ali NEODSTUPA.. A gore ga cekaju njegovi prijatelji:SLOBO, FRANJO,ALIJA I EKIPA.. Jos samo fale ON, GANICI, RADOVAN I MOMCILO I UTAKMICA MOZE POCETI PRD4EVER
Brate, dodji kod nas u Bosnu, imamo puno centara za oporavak: Bugojno, Gluha Bukovica, Gornja Maoca... BIH4EVER!
To je vjerovatno zbog ne fer igre od strane Rusa jer ova nasa braca iz Moskve nikako da shvate sta su to ZENEVSKI RATNI PROPISI. PRPA JARANE POKOKA IH MOSKVITA NENORMALNO .
znaci ode akademik u penziju
Ovog treba kod Hareta u kabinet
GROKCI GLUHOBUKOVICKA KOPI.LADI, IS.KE.NJAM VAM SE NA MEMO.RIJAL.NI CEN.TAR U POTO.CARIMA I OBRI.SEM PAK.SU KUR.ANOM! NOZ ZICA SRE.BRE.NICA! http://www.youtube.com/watch?v=p8BzLpOfEFQ