Krvavi spektakl u Barceloni
0
Održana posljednja korida na katalonskom tlu
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce i one Cevljanovice ukinuti, leglo najvecih sljemova iz BiH
napokon
prcim ti macehu
@@eto! Objasni mi molim te pošto fakat ne znam eto ti mi objasni. Ako su mi oni pravili one pite od žare, onda je do mene, ako nisu, e onda ne znam do koga je. P.s. Ne navijaš ti za Barsu jer misliš da ti je neko pomago u ratu, nego zato što su sad aktuelni, vidjećemo te za koju godinu kad barse ne bude na mapi. A o ratu s tobom neću da pričam jer vidim da se radi o nekom 92, 93 godištu.
Ima pravo da zabrani covjek, onaj koji sigurno postoji...a u postojanje tvog \"dragog Boga\" se jos niko nije uvjerio...
kako si samo !!!G!L!UI!P!!! proguglaj malo koliko je ta ista barcelona tj. katalonija pomogla nasem narodu!! porediti je sa RS moze samo osoba kojoj je IQ ekvivalentan sobnoj temperaturi.. sretno u zivotu! nadam se da ces jednom doci pameti ;)
@Xavi Dabogda ti majka umrla od raka očiju!
jbe se njima za životinje i\'dioti... ovo je politika... ovo je bruka....a meso životinje se pojede....zar to stalno ne radimo??? Dragi Bog je dozvolio i ko ima pravo da zabrani.
Super neka su zabranili ! Jadne zivotinje... Ovo je jedan mali korak naprijed u borbi protiv okrutnosti nad zivotinjama..
@ eto! - budalo neuka i jadu nezahvalni, dabogda umro od gladi kad smrdi opet krenu na nas
Posaljite te bikove u Cevljanovice pa ce vam se ti uzgajivači bikova obogatiti!
Nije, nego je to tvoja kultura. Jesil\' ti licno snimo ?
nije poenta u borbama bikova,to nije losa stvar,to jest tradicija...nego sto je to postala manifestija turbo folka i alkohola,svega onog loseg...
Ispijanje pive na sandzacki nacin : http://www.youtube.com/watch?v=R4kApYFvjTw&feature=related
jel ti ovo mama : http://www.youtube.com/watch?v=6ZdXaPypAds
http://www.youtube.com/watch?v=3RG5WMrK89I ovo je ta elita :P
Eto koliko mi cijenimo nase. Spanci se ponose svojom \"krvolocnom\" koridom a mi nasu \"humanu\" proglasavamo seljaklukom. Nikad mi necemo postati narod ako budemo samo tudje uzimali a sopstvenu tradiciju smatrali zaostalom. Pozdrav za Cevljanovice